Izgulás?! Nagyon izgulósok vagytok ti is? Ti mikorra nem várjátok? Mióta próbálkoztok? hanyadik gyerkőc?
Igen ebben a hónapban "kezdtünk" ráállni a dologra és 20-ára nem várom...
Sokat olvasgattam már, természetesen érdekel minden, ami ezzel kapcsolatos.
Abban tudnátok segíteni nekem, hogy sokat olvastam, hogy folsavat kezdtek el szedni mások. Az jó, ha én most elkezdem?
7-es én is akörül nem várom, akkor izgulhatunk együtt:)
A kérdésedre a pontos választ nem tudom, de szerintem nagyon esélyes. Én a miénkben kételkedek, bár ha megnézem, igazából nagyjából jókor voltunk mi is együtt... legalábbis az ovumat a kalkulátor 5-6ra tette... nem szoktam ovuteszteket csinálni.. szóval fogalmam sincs mikor volt ovum, de szorítok:)
8-as nagyon gratulálok:) Öröm ilyen példákat olvasni! :)
Ezelőtti hónapban esélyes lehetett volna, hogy netán becsúszhat a baba nálunk, de nem... pedig 7 napot késett és soha sem szokott... akkor kicsit kiborultam bevallom. Most, hogy megbeszéltük, hogy innentől próbálkozunk már "nyugodtabb" vagyok. Nem szoktam ovuteszteket csinálni, hőmérőzni, meg semmi ilyesmi. Megmondom őszintén, hogy semmit nem változtattam az életvitelemen sem. Pont azt akarom elkerülni, hogy görcsös akarásba menjek át. Ettől függetlenül várom a nem várt napját hátha sikerülhetett...
Ráadásul mivel az őseink sem használtak ovuteszteket meg semmi és lettünk mi, ráadásul anyumnak orvosi papírja volt arról, hogy nem lehet gyermeke és csak egyszer feküdtek össze akkor apummal. Anyum amíg meg nem tudta addig ugyan úgy néha pl ivott meg cigizett és élte az életét. Én is cigizem sajnos, de amíg nem jön a baba addig nem rakom le... 6. hétig nem érez belőle semmit utánajártam... Igyekszek nem nagyon rágörcsölni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!