Ilyenkor mikor van a peteérés, pontosabban az ovuláció?
Ha két napon át néha 1-1 barnás pecsételés volt, a második napon pedig egy éles beleszúrás ott lent, akkor ott azon a második napon lökődhetett ki az érett petesejt?
És onnantól kb mikor termékenyülhetett meg? (azon a héten szinte minden nap együtt voltunk)
Köszi, így ezeket az általánosságokat én is tudom, csak azt nem írják le sehol, hogy ha konkrétan tapasztalok pecsételést és fájdalmat is, akkor az amiatt van, mert épp akkor lökődött ki a petesejt,vagy mi okozza ezt a két tünetet?
Kérdésem oka pedig annyi volt, hogy ez nekem most a 26 napos ciklusom 10. napján volt. Ha ahhoz adok hozzá 14 napot (luteális fázis), akkor a 24. napra nem vártam. Ma van a 26. napom, tegnap óta picikét barnázok csak, de a ma reggeli tesztem 25-ös érzékenységű teszttel negatív lett. Most erre keresek magyarázatot, mert feltételezem, meg fog jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!