Méhen kívüli terhesség esetén mennyi idő után kezd el az ember lánya vérezni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 17:38
1/3 anonim válasza:
Szia!Sajnos nem lehet tudni. Én benn feküdtem kórházban a terhességem elején, mert görcsöltem, a vizelet és vérminta alapján tudták az orvosok, hogy terhes vagyok, de ultrahangon még nem láttak semnit. Azt mondták, ha nagyon rossz helyre ágyazódott be a petezsák, akkor bármikor elvérezhetek, ezért annyira sem engedtek haza, hogy a cuccomat összeszedjem. Elmondhatatlanul rosszul esett akkor mindez. Az a pár nap a kórházban meg főleg. De aztán hál'Istennek meglátták uh-n és hazaengedtek, mert jó helyen volt. Ha görcsölsz nagyon és pozitív a teszted, akkor érdemes elmenni orvoshoz. A görcsölésen azt értem, hogy elviselhetetlenül. 13 hkm
2/3 anonim válasza:
Nekem nem jott meg, aztan 4 nappal kesobb elkezdtem barnazni. Teszt viszont pozitiv volt vegig.
3/3 sumergo válasza:
Persze, h pozitív a teszt, hisz az is terhesség, csak rossz helyen. Hogy mikor kezdőik ilyen esetben a vérzés/barnázás, az sok mindentől függ, például attól, h konkrétan mi a beágyazódás helye. Ha a hasüregben van, akkor valószínűleg nincs vérzés, ami látható, csak bent a hasüregben. Nekem petevezetékben 6 hetes embrióm volt szívműködéssel, nem volt semmi vérzésem, csak a derekam fájt. Ha fáj valamid, inkább menj orvoshoz, mert ez életveszélyes állapot lehet, orvosi felügyelet/műtét szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!