Vajon kell aggódnom?
Figyelt kérdés
2-3 napja a hüvelyemnél fájó érzést érzek,ha valami hozzá ér!Mi lehet ez?Segítsetek!2009. okt. 26. 12:01
1/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos így nehéz megtippelni, hogy mitől fájhat. Kérdés, hogy nem volt e "durvább" szeretkezésed, vagy esetleg elkaphattál valamilyen fertőzést ami irritálja a hüvelyed. Még esetleg a tanga bugyi megsértheti kívülről.
Ha nem múlik el 1-2 napon belül fordulj orvoshoz szerintem, ő biztosat tud mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Nem volt durvább szeretkezésem és nem tudom mitől lehet ez!De azért félek,hogy vajon mi lehet ez!?nőgyógyásznál pár hónapja voltam,de nem találtak hála semmit sem akkor!Utána olvastam a Hpv vírusnak,de azt állítólag csak Pécsen tudják vizsgálni!ez vajon igaz?
2009. okt. 26. 12:19
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem. Nekem egy sima sztk-s orvos megállapította, hogy HPV volt, és kikezelte. Azóta tünetmentes vagyok. :)
És szerintem csak kidörzsölte valami, vagy allergiás vagy mosószerre, tisztasági betétre..ilyen is lehet. De ha nem múlik el, mindenképpen keress fel egy dokit, az a biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod!ez azért már megnyugtatóbb!Új tisztaságira váltottam ,mert mindig van valami folyásom,hol kicsi hol sok!Lehet ez lehet az oka!
2009. okt. 29. 09:56
5/5 anonim válasza:
A fájdalom nem tudom mitől lehet, de a HPV-től szerintem nem. A HPV tünete nem a hüvelyi fájdalom, sőt a legtöbb fertőzött nem is tud -éppen a tünetek hiánya miatt- a fertőzöttségéről. Bőrelváltozásokat okoz elsősorban ez a vírus. Egyébként az előző hozzászólónak igaza van, a HPV-t bármelyik orvos tudja diagnosztizálni, pontosabban kenetet tud venni és elküldi vizsgálatra. Szóval kérheted a szűrést a nőgyógyászodtól. A kezelés azért annyira nem egyszerű, hiszen ez egy vírus, így nincsen rá gyógyszer, ahogyan pl. a herpeszre sem. A legtöbb esetben azonban az egészséges immunrendszer legyűri, kordában tartja ezt a betegséget. Nekem is van és 6 havonta járok rákszűrésre. Ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!