Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szükséges aggódnom?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal (febr 14-én) Ő elélvezett,majd levette a gumit letöerölte egy papirzsepivel,utána pedig megujazott. Szerintetek van min aggódnom?2010. febr. 22. 19:17
1/5 anonim válasza:
öcsém..
ennyi millio egy kérdést az ehhez hasonlokhoz inkább mellözétek...
ha ehhez is ostoba vagy--Teszt b@sszus TESZT!!!!!!
2/5 anonim válasza:
Valószínű nem vagy terhes. Nem nyúlt magához, papírzsepivel törölte le, és így nincs esély rá, hogy ebből baj lett.
De legközelebb legyetek óvatosak, hogy ne kelljen ilyenekre gondolni.
3/5 anonim válasza:
Kétlem, hogy terhes lennél. De ha ennyire parázol, akkor zavard ki kezet mosni (mellesleg ez a normális).
4/5 anonim válasza:
Sajnos el kell keserítselek. Terhes vagy. Sőt, a Bolognai Egyetem Anatómia Tanszéke bebizonyította, hogyha a barátod a spermájával teli kotont tartotta a kezében mielőtt megujjazott, akkor 87,6% esélye van hogy hármasiker tapírokat fogsz a világra hozni. Ha eltelt 3,5 óra a közösülés óta, akkor az ilyen eseteknél, ha abortuszra kerül sor, akkor 57% esélyed van hogy a méhedben hordott magzatok az abortusz műtét során egy 16000 gigatonnányi erejű robbanás produkáljanak, ami az egész emberiséget elpusztítja.
5/5 anonim válasza:
Nem kell aggódnod,nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!