Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon szükséges aggódnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szükséges aggódnom?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal (febr 14-én) Ő elélvezett,majd levette a gumit letöerölte egy papirzsepivel,utána pedig megujazott. Szerintetek van min aggódnom?
2010. febr. 22. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

öcsém..

ennyi millio egy kérdést az ehhez hasonlokhoz inkább mellözétek...

ha ehhez is ostoba vagy--Teszt b@sszus TESZT!!!!!!

2010. febr. 22. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínű nem vagy terhes. Nem nyúlt magához, papírzsepivel törölte le, és így nincs esély rá, hogy ebből baj lett.

De legközelebb legyetek óvatosak, hogy ne kelljen ilyenekre gondolni.

2010. febr. 22. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy terhes lennél. De ha ennyire parázol, akkor zavard ki kezet mosni (mellesleg ez a normális).
2010. febr. 22. 21:48
 4/5 anonim válasza:
24%
Sajnos el kell keserítselek. Terhes vagy. Sőt, a Bolognai Egyetem Anatómia Tanszéke bebizonyította, hogyha a barátod a spermájával teli kotont tartotta a kezében mielőtt megujjazott, akkor 87,6% esélye van hogy hármasiker tapírokat fogsz a világra hozni. Ha eltelt 3,5 óra a közösülés óta, akkor az ilyen eseteknél, ha abortuszra kerül sor, akkor 57% esélyed van hogy a méhedben hordott magzatok az abortusz műtét során egy 16000 gigatonnányi erejű robbanás produkáljanak, ami az egész emberiséget elpusztítja.
2010. febr. 23. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod,nem lesz baj.
2010. febr. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!