Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szerdán délután volt az...

Ha szerdán délután volt az első tojcsis nap, akkor késő lehet a csütörtök reggeli szex?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 20:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ja,kedves 9:18,tényleg jól le lettünk pontozva,de hát ez van.9:00-ás vagyok....:) Akit meg fenyegetnek,az ne is törődjön a bunkókkal,megint csak a szája nagy,mert amelyik kutya harap...... Csak az a legszar@bb,hogy ma meg holnap,ha kérdést raknak fel,vagy írnak,ugyan úgy bájolgunk velük,válaszolunk normálisan nekik,mert nem tudjuk,h. éppen ők a parasztozók.Bár nem tudom mit írtál a leveledben,de lehet nem kellett volna....Ebben igazat adok a másiknak :S Mert tudod Okosabb enged....
2009. okt. 27. 09:04
 32/38 A kérdező kommentje:
15:58-as várom majd a teszted eredmnyét. És egyet értek veled.
2009. okt. 27. 09:21
 33/38 anonim ***** válasza:

9.18-as vagyok. Csakhogy tisztázzuk én neveztem őket bunkó parasztoknak, de nem én irtam neki a levelet. Annyira azért nem süllyednék le, főleg,hogy ilyen hülyeség végett szidjam más anyját. Az nem az én stilusom.

Kérdezőnek sok sikert és babásodást! :-)

2009. okt. 27. 14:05
 34/38 anonim ***** válasza:
46%
tisztázzunk vmit.én vok az aki kapta a levelet,de nem én vok a bunkó,paraszt.sőt....azért kaptam azt a cifra levelet,mert meg mertem írni a véleményem azoknak a bunkó parasztoknak.én a 4. válaszoló vagyok.
2009. okt. 27. 14:26
 35/38 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, én meg az előtted levő.

Akkor a b..p..-k közül irt valaki neked? Ez is csak az igazunkat bizonyitja! Undoritó.

2009. okt. 27. 16:16
 36/38 A kérdező kommentje:
9:18-as köszönöm .
2009. okt. 27. 16:51
 37/38 anonim ***** válasza:

kedves 16:16-os.

igen a b.p.-k közül írt vki nekem egy cifra levelet.nem értem az ilyen nőket.tényleg undorítóak.egyébként én is tojcsinak szoktam rövidíteni.és még más kifejezéseket is szoktam rövidíteni.aki nem érti h mire gondolunk az nem írjon szerintem.kérdező is gondolom normális válaszokat várt.

2009. okt. 27. 17:48
 38/38 anonim ***** válasza:
Hát ti nem vagytok komplettek kedves 3. és 4. .Pont összeilletek.:D
2009. okt. 27. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!