Ha szerdán délután volt az első tojcsis nap, akkor késő lehet a csütörtök reggeli szex?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 20:05
21/38 anonim válasza:
Jézusom, te még mindig ezen lovagolsz? Nőlj már fel!
22/38 anonim válasza:
Amúgy még mindig nem értem, miért voltam én azzal bunkó (mostmár paraszt is), hogy megkérdeztem, mi az a tojcsis nap. Ha már így nem tudunk leakadni a témáról, ugye... Honnan tudjam, hogy nem tudom a választ a kérdésre, amíg azt sem tudom, mi a kérdés? Azért kérdeztem meg, mert eleve nem értettem miről van szó, godoltam, ha a kérdező veszi a fáradtságot és megfogalmazza érthetően, akkor lehet, hogy tudom.
23/38 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik a tojcsin vannak megbotránkozva, hogy visszanztek a kérdésre, de nem látom a válaszotokat. csak ezért jöttetek ide vissza?
2009. okt. 26. 18:52
24/38 anonim válasza:
Görcsoldó mindenkinek segít,még a kérdezőnek is :)
25/38 A kérdező kommentje:
nem értem ez hogy jött ide, de aki görcsöl annak én is ajánlom.
2009. okt. 26. 19:47
26/38 anonim válasza:
vigyázat mert az a bunkó paraszt holnapra meglep egy kedves e-maillal,amiben anyukádat fogja szidni.csak szólok mert ma nekem is jött egy ilyen kedves e-mail,amiben az a tuskó veréb paraszt k..-va,a halott édesanyámat merészelte a szájára venni.csak szólok h most már annak a kedves levélírónak tudom a mail címét,és az alapján pedig egy nagyon kedves rendőr ismerőssel,pillanatok alatt fényt fogunk deríteni az illető személyazonosságára,aminek aztán lesz egy-két következménye.jogilag persze.az e-mail meg lett őrizve,és elég trágár dolgokat tartalmaz amivel már lépni lehet zaklatás ügyben.úgyhogy nálam nagyon rossz helyen kopogtattál.
27/38 anonim válasza:
Tanuljál előbb jogot. Te tetted lehetővé, hogy e-maileket küldjenek neked, ennyi.
28/38 anonim válasza:
áááá szóval te vagy az a kis k@cs@g???nem kell nekem jogot tanulnom,ugyanis mint írtam egy kedves ismerős az aki lépni fog,tehát itt nem az én jog tudásom a lényeg.de nem érsz anyit te huladék h veled vitázzak.amúgy az e-mail címem nem az ilyen levelek végett lett megadva,hanem h normális emberek írjanak.de te h jössz ahhoz h írsz?ráadásul ilyet?amúgy neked is ugyanazt üzenem amit te nekem írtál a levél első mondatába.ennyi.
29/38 anonim válasza:
Ha megadtad, vállaltad. Tudom, sok ész kell ennek felfogásához, és ennek híján vagy. Már hogy lenne az zaklatás, ha a nyilvános helyen megadott címedre levél érkezik? Csinálj amit akarsz, nevetséges, hogy te ezzel még az ismerőseidet is traktálod.
30/38 anonim válasza:
15:58-as vagyok.
Megírom kedden mindenképp,hogy mi lett,akkor tesztelek!
Amúgy meg nem értem miért itt kell szidni nyílvánosan egymást?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!