Ha szerdán délután volt az első tojcsis nap, akkor késő lehet a csütörtök reggeli szex?
Köszönöm a válaszokat,
Azért megérte így irnom, a tojásfehérje nyákra gondolta. Kb 10 szer próbáltam megkérdezni ehhez hasonló dolgokat, de nem sok sikerrel, most legalább megnéztétek a kérdésemet, csak kár hogy 2-3 válasznál több nem érkezett a 10 ránézésből.(a tojcsit ezen az oldalon találtam, gondoltam rövidítek) Egy ketten nagyon be lehettek savanyodva, ha ilyenen felhúzzátok magatokat.
Szóval a nyák 3 napig volt , csak szerda délután jelentkezett előszőr. Köszönöm
Úgy csinálnak egyes válaszolók,mintha ők nem szoktak volna rövidíteni.Pedig le merném fogadni.....én sem vagyok 1 nagy parszt,nem vagyok ovis szinten,de én is szoktam néha rövidíteni,mint például a tojász is....Lehet engem is pontozni,én is lepontoztalak kedves első 3 válaszoló,meg a többi.És mielőtt eszetekbe mer jutni,h. rövidítsetek,főleg a kérdéseitekben,akkor jusson az eszetekbe,h. ti máson h. kivoltatok bukva....... Pff.
Kedves kérdező,szerintetem is jókor voltatok együtt.....
Érdekes én nem vagyok nagy szakértő, de mégis tudtam mire gondol a kérdező. Amúgy én is itt olvastam először, hogy tojcsis, fura is volt, és most meg már én is használom. Ha meg az első három nem tudja mit kérdeztél mi a f...nak ir ide. Én ha valamire nem tudom a választ akkor kilépek és kész, nem osztom az észt.
Amúgy pl. nekem egy hétig volt "tojcsis" folyásom, hát nem tudom mennyire lehet arra hagyatkozni, mindenesetre egy jó jel.
Szerintem nem késő a csütörtöki együttlét!
Sőt még szombaton is szexlehettek,így biztosabbra mehettek!
2-3 naponta elég szexelni! :))
Sok sikert!
Az a helyzet hogy vasárnap ment fel a höm 36,8-ra , és ma reggel is anniy volt, tehát szerintem megvolt az ovu. A tojcsi csütörtöktől szombatig tartott.
A szex: minden reggel a mai napig
akkor asszem mindent megtettetek! :)))))
Drukkolok!
A kommented előtt lévő voltam!
Én jövőhét keddre nem várom,de már majd meg őrülök,hogy sikerült-e!!!!
Szerintem is , de még csak ( vagy már) ez az 5. hónap hogy próbáljuk figyelni mikor is kéne együtt lenni a babáért. A mhónapban volt az első hónap hogy hőt mértem , de akkor csak azt. Gondoltam most mindent bevetünk.
Reménykedek nagyon.
Drukkolok én is :-))))))))
Én 10-re nem várom, addig még nagyon sok idő van.
jhéten kedden írd meg légyszíves hogy mi lett.
Hát kedves 9.00-ás! Jól lepontoztak minket a bunkó parasztok! Fáj az igazság.
9.18-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!