Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes 47 évesen?

Lehetek terhes 47 évesen?

Figyelt kérdés
Gyerekem nincs, igazából senkim.. egy este elkapott 2 fiatal suhanc, elkábítottak. Volt rendőrségi feljelentés ez ügyeben, nem ez a lényeg, hanem 2 hónapja késik a havim,nem tudom mit kellene tennem, nőgyógyásznál voltam az erőszak másnapján és rá 2 hétre hívott vissza, semmit nem látott. Pár napja hányok folyamatosan, alig van erőm.. terhes nem voltam még, így nem tudom mit kellene éreznem.

2013. aug. 5. 12:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Olyan magányosnak tűnsz, vagy csak zárkózott vagy? Megértem mondjuk, főleg ezek után. De az ember bármit el tud viselni, így vagyunk megteremtve.
2013. aug. 7. 19:58
 32/33 A kérdező kommentje:
Ezen a héten még nem mehetek haza. Külföldön dolgozom. Drága nagyikám volt nekem csak, ő nevelt fel, igaz, ritkán találkozom azért szüleimmel is, most is ők kísértek el,bár azóta mióta kórházban vagyok, nem voltak nálam. Már sok sok éve élek egyedül, magányos nem vagyok, mert van egy cicám, már 10 éves, rá most egy munkatársam vigyáz.
2013. aug. 8. 09:32
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Hú sajnálom hogy igy alakult. Nagyon boldogtalannak tűnsz. :( Nem gondoltál még arra hogy esetleg örökbefogadj egy kisbabát vagy egy kicsi gyereket? Nagyon rossz lehet neked egyedül. A szavaidból áramlik hogy hiányzik az életedből valaki, valaki aki igazán téged szeret... és akit te is feltétlen szeretettel tudnád szeretni. Kérlek gondolkozz el ezen. Sok kisgyerek örülne egy ilyen anyukának!

3 gyerekes anyuka

2013. aug. 12. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!