Lehetek terhes 47 évesen?
Oké, én megértem hogy eddig még nem éltél át ilyet , és a sokktól, félelemtől fogalmad sem volt hogy mivel jár ez, mit kell csinálni vagy hogyan tovább. Ez normális reakció hiszen nem minden nap éri erőszak az ember lányát..De 47 évesen ne mond már nekem, hogy soha nem éltél nemi életet. Hogy szűz voltál, hogy fogalmad sem volt arról hogy szexuális úton teherbe lehet esni.. Ilyen nincs.. Azért 47 évesen még ha sokk ért is, meg zavarban voltál mert nem tudtad mi a hivatalos eljárás akkor is tudnod kellett, hogy akár erőszakból is lehet terhesség. 2 és fél hónap alatt nem kértél esemény utáni tablettát?? Nem mentél vissza nőgyógyászhoz?? Én sosem használtam terhességi tesztet, de ha velem történik ilyen már rég vettem volna.. Még az 5 éves is tudja hogy minden patikában megkapható.. Én tuti hogy minden héten a nőgyógyásznál ültem volna, és addig ott vertem volna az asztalt amíg vért nem vesznek tőlem...
47 évesen tényleg ennyire naiv vagy??? Kizárt hogy valaki ennyire ne legyen képben.. Hol élsz te? Barlangban???lakatlan szigeten?
Ha negatív a teszt, akkor ez már valószínűleg a változó kor kezdete lesz. 47 évesen már inkább emiatt marad ki a menzesz, nem terhesség miatt.
Minden esetre orvos, legalább azt ellenőriztesd, hogy nem kaptál-e el valami fertőzést a mocskoktól.
Sajnálom, ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!