Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes 47 évesen?

Lehetek terhes 47 évesen?

Figyelt kérdés
Gyerekem nincs, igazából senkim.. egy este elkapott 2 fiatal suhanc, elkábítottak. Volt rendőrségi feljelentés ez ügyeben, nem ez a lényeg, hanem 2 hónapja késik a havim,nem tudom mit kellene tennem, nőgyógyásznál voltam az erőszak másnapján és rá 2 hétre hívott vissza, semmit nem látott. Pár napja hányok folyamatosan, alig van erőm.. terhes nem voltam még, így nem tudom mit kellene éreznem.

2013. aug. 5. 12:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Bocs a kérdésért, de mi van ha mégis? Megtartanád? Brutál egy helyzet de talán ez lenne az egyetlen és utolsó esélyed egy babára...
2013. aug. 5. 14:42
 22/33 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát bár tudom abszurd kérdés volt. Ha mégis baba lenne? Pici gyerekkorom óta szerettem volna saját gyereket, és mindég azt hallottam, hogy te selejt vagy, nem lehet gyereked..ez rányomta a bélyegét a gyerekkoromra és kamszkoromra, így a munkába menekültem. Majd beleőrültem, hogy nekem nem lehet, de belefáradtam, és elfogadtam a sorsomat. Így már a férfiak társaságát sem kerestem, mert végig azon gondolkoztam, hogy ha megszeretek valakit és ő is megszeret, úgyis előkerül a babatéma és én ezt nem akartam senkivel eljátszani.. ha mégis egy kis élet sikerült volna nem tudom mit éreznék, hiszen azt sem tudom mi történt velem 2 és fél hónapja, szembesítéskor derült ki, hogy az egyik elkövető 19 a másik 21 éves fiú.. szóval valószínű beleőrülnék.
2013. aug. 5. 14:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Majd azért megírod mit mondott az orvos?
2013. aug. 5. 16:39
 24/33 anonim ***** válasza:
Miért tették ezt Veled a szüleid?
2013. aug. 5. 17:16
 25/33 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm, megírom mit mondott az orvos, beszéltem vele, szerdán fogad. Édesapám magas fokozatban volt katonai kiképző, mindég is fiút akart.. anyám árvaházban nőtt fel, az idegeit tönkretették, így az ő szavai "nem esnek annyira rosszul", mert ismerem az előzményeket és amikor tiszta a tudata, tudom, hogy szeret azért. Ezért is vállaltam el egy olyan munkát, ahol hónapokig lehetek távol. Életcélom sem az, hogy egy 19 éves ismeretlen fiútól essek teherbe, nem tudom mit tennék, ha mégis..
2013. aug. 5. 18:19
 26/33 anonim ***** válasza:
Ne aggodj a teszt kimutatta volna! Bár csinálhatnál egyet reggeli első vizeletből is. Azt mondják az biztosabb.
2013. aug. 5. 18:43
 27/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Megígértem, hogy megírom mi történt. Tegnap begörcsöltem, kórházba vittek, ultrahang után azonnal toltak a műtőbe, egy "folyadékkal teli, embrió képződmény volt betokosodva", ez van a papíromon. Még itt fekszem a kórházban, egy pszichológus segít feldolgozni. Holnap kiengednek, hamarabb visszamegyek dolgozni, hátha segít feledtetni, de hogy mikor jövök haza legközelebb nem tudom..jó lenne elbújni minden elől. Köszönöm mindenkinek a segítségét!
2013. aug. 6. 19:50
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát ez durva, nem is tudom mit mondjak. Bár szerintem még mindig jobb, mintha tényleg terhes lennél, még ha most nem is ezt érzed. Egyedül élsz?
2013. aug. 6. 21:57
 29/33 A kérdező kommentje:
igen, egyedül élek. Szüleimtől külön élek már egészen kicsi koromtól, csak látogatni jártam haza, ők nem jöttek hozzám. Még nem engedtek haza, az idegeim felmondták a szolgálatot.. örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, és köszönöm a segítségeteket.
2013. aug. 7. 19:24
 30/33 anonim ***** válasza:

külföldön élsz valahol? megkérdezhetem mi a munkád?

nagyon sajnálom amin átmész :-(

2013. aug. 7. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!