Ki mit gondol arról, hogy a TSH-nak tényleg 2 alatt kell lenni-e a babásodáshoz?
3,57-es TSH értékkel estem teherbe. Szedtem már előtte is az Lthyroxint, mert 6,1 volt és babát terveztünk.
Kicsit megilyedtem mikor terhes lettem, hogy nehogy elvetéljek. Rohantam is az enokrinológushoz.. magánrendelére, hogy azonnal sorra kerüljek.
Elmondta, hogy semmi gond a 3,57 értékkel, de a napi 50 mg gyógyszert szednem kell amit majd a terhesség alatt növelni fog.
De még egyszer mondom, én már úgy lettem terhes, hogy szedtem a gyógyszert a pajzsmirigyemre.
Ha neked alapból ennyi volt az értéked, akkor tényleg minden ok.
Szia!
Nekem is 2,4 - 2,5 körül szokott lenni a TSH-m, és eddig minden doki azt mondta, hogy teljesen rendben van.
De megértelek a kérdéseddel, mert én is tanácstalan vagyok, hogy ha a dokik azt mondják, hogy jó, akkor miért olvassuk azt a neten, hogy 2 felett már nem jó
Lombikos vagyok, es ott azzal kezdtuk, hogy a majdnem 3-as ertekemet levittuk 1-re.
Azt mondtak ott az orvosok, hogy sokan a nogyogyaszok is mondjak, hogy 4-ig jo, es nemfoglalkoznak vele, pedig 1 korul kell lennie a teherbe eseshez. Persze, sokan irjak, hogy 2 folotti ertekkel estek teherbe, ok szerencsesek.
Szerintem vidd le 1 korulre, nem veszitesz semmit. Napi 50 mkg leteox, nekem 2-3 het alatt levitte. Es par szaz ft a 3 havi gyogyszer.
A gyógyszer recept nélkül is kapható? Háziorvos felírja?
És minden nap 1 szemet kell bevenni? Mennyi ideig? Mert ha 2-3 hét alatt leviszi akkor utána már nem is kell szedni??? Hát lehet ezt a bogyót így nem merem bevállalni. A dokimhoz meg ezzel visszamenni olyan, mintha megkérdőjelezném...
A haziorvos is kiirhatja.
Nekem 3 folott volt, es napi 50 mikrogrammot szedek ra. A terhesseg 12.heteig kell szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!