Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? A történet...

Mi lehet a baj? A történet röviden! Hol lehet a hiba? Miért hal el a magtat vagy vetélek el az 5-8 hét között? Sajnos egyre elkeseredettebb vagyok!

Figyelt kérdés
2006-ban megszületett a kisfiam 2008-ban volt egy abortuszom.... 2012 decemberében volt egy spontán vetélésem :( 2013 junius 21-én műszeres befejezéssel abortusz mert elhallt a magzat :( a doktornőm is nyugtat hogy a teherbeeséssel nincs gond :) a héten 30-án pozitív lett a tesztem :) ( félek) azt furcsállom csak hogy eddig nincsenek tüneteim..... A teszt amit vettem valami digitális hitec dolog :) ami szerint 5 hetes terhes lennék .... ?????? 8-án megyek a doktornőhöz!!!! Viszont nagyon félek hogy ennek a terhességnek is rossz vége lesz.... Hozzá kell tenni hogy sajnos elég stresszes a lelki állapotom a kisfiam édesapja véget...... Egyéb családi dolgok végett....... Ha esetleg valakinek volt ilyen tapasztalata kérem írja meg!!!! Kezdem magamban keresni a hibát hogy selejt lettem ..... :( nagyon szeretnénk babát a párommal!!!! El se tudom képzelni mi lesz ha ennek is rossz vége lesz.... :(
2013. aug. 1. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

2 vetélés ismétlődő, de nem rendszeres vetélésnek számít. Sajnos bárkivel előfordulhat. Ettől függetlenül megértem min mész keresztül.

DE! Bízz a babádban! És ne idegeskedj. Egy múltbeli férfi egyetlen perc idegeskedést nem érdemel az életedből!

Hiszen ott a kisfiad a párod, és a pocakodban a kismanó. Nyugalom, ez a legtöbb amit tehetsz.

Az orvostól kérj progeszteronpótlást, és feküdj sokat a 12. hétig. Ne okold magadat, azzal csak rontasz a helyzeten.

Gondolj arra, hogy az elhalt terhességek oka, hogy életképtelen kicsik voltak. Ha megmaradnak, lehet betegek lesznek.

Minden erőmmel kívbánom, hogy ebből a terhességből egy életerős gyermek szülessen!

2013. aug. 1. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos jól írtad a dátumokat? Mert a júniusi abortusz és a július 30-i 5 hetes terhesség elég nehezen érthető.
2013. aug. 1. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam sajnos én is. Előszőr műszeres befejezés, a 8. héten aztán spontán úgy a 6-7héten. Most újra várandós vagyok, màr túl ezen a "kritikus" 8. héten. De dokit váltottam és ő kapásból utrogestant írt fel , meg szigorúan feküdnöm kell. De van làtszatja mivel már 12+3 hkm vagyok, első babánk lesz.

Járj utána, nehagyd magad, nekem 2 doki is mondta hogy nem kell semmi gyógyszeres segítség. Ebből az egyik magándokim 8-9 éve, nem kevés pénzért és szerinte ha megmara akkor jó ha nem vàrjak....Aki pedig most segít az sima sztk-s doki, aki úgy kezdte hogy megteszünk mundent hogy ezt a babát megtartsuk.

Fel a fejjel, bár tudom milyen ezt a sorozatot àtélni. Adjon erőt a kisfiad!

2013. aug. 1. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyarországon a nőgyógyászok egyáltalán nem gondolnak vele, de a többszöri vetélést gyakran a Leiden-mutáció okozza. Sok ember él vele, csak nem tud róla, pedig egy vérvétellel kimutatható. A barátnőmnél két vetélés és egy halvaszülés után is azt mondta két nőgyógyász is, hogy nincs összefüggés az esetek között, ő talált rá neten a Leiden-szindrómára. Elment kivizsgáltatni és pozitív lett. A nőgyógyászok erre: Jaj, de jó, hogy kiderült! Azóta két gyereke született.
2013. aug. 1. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom. A két leggyakoribb ok vetéléseknél (a betegségeken, fertőzéseken és egyéb külső vagy magzati okokon kívül) a sárgatest-elégtelenség (erre lehet progeszteron pótlást szedni) és a trombózis-hajlam (erre meg vérhigítót lehet szúrni). Vizsgáltasd ki magad alaposan. Ha meg nem együttműködő az orvos, akkor sajnos váltani kell vagy magánba menni.
2013. aug. 1. 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!!! Múlt héten voltam a dr nénimnél!!! 6 hetes babás vagyok!!!!! Egy marék gyógyszert írt fel!!!! Most se 100% ig van rendbe minden..... Egy is folyadékot látott a petezsákban :( olyan 3cmx2cm-et. Szívhang már volt!!! :) szépen elhelyezkedett a baba odabennt :) a szavait idézem :) 29-én megyek vissza vizsgálatra!!!akkor lesz a 9. hét!!! Eddig jól vagyok!!!!! A melleim majd szét akarnak durranni :) ezt csak azért írom mert az eddigi vetéléseim első jele volt hogy egyik percről a másikra megszűnt a mell feszítés ....Remélem ez a folyadék dolog nem okoz gondot..... Valaki tud erről valami okosat mondani!!!! Köszönöm :)
2013. aug. 15. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, na mizu azóta?
2013. okt. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!