Mi lehet a baj? A történet röviden! Hol lehet a hiba? Miért hal el a magtat vagy vetélek el az 5-8 hét között? Sajnos egyre elkeseredettebb vagyok!
Szia!
2 vetélés ismétlődő, de nem rendszeres vetélésnek számít. Sajnos bárkivel előfordulhat. Ettől függetlenül megértem min mész keresztül.
DE! Bízz a babádban! És ne idegeskedj. Egy múltbeli férfi egyetlen perc idegeskedést nem érdemel az életedből!
Hiszen ott a kisfiad a párod, és a pocakodban a kismanó. Nyugalom, ez a legtöbb amit tehetsz.
Az orvostól kérj progeszteronpótlást, és feküdj sokat a 12. hétig. Ne okold magadat, azzal csak rontasz a helyzeten.
Gondolj arra, hogy az elhalt terhességek oka, hogy életképtelen kicsik voltak. Ha megmaradnak, lehet betegek lesznek.
Minden erőmmel kívbánom, hogy ebből a terhességből egy életerős gyermek szülessen!
Ugyanígy voltam sajnos én is. Előszőr műszeres befejezés, a 8. héten aztán spontán úgy a 6-7héten. Most újra várandós vagyok, màr túl ezen a "kritikus" 8. héten. De dokit váltottam és ő kapásból utrogestant írt fel , meg szigorúan feküdnöm kell. De van làtszatja mivel már 12+3 hkm vagyok, első babánk lesz.
Járj utána, nehagyd magad, nekem 2 doki is mondta hogy nem kell semmi gyógyszeres segítség. Ebből az egyik magándokim 8-9 éve, nem kevés pénzért és szerinte ha megmara akkor jó ha nem vàrjak....Aki pedig most segít az sima sztk-s doki, aki úgy kezdte hogy megteszünk mundent hogy ezt a babát megtartsuk.
Fel a fejjel, bár tudom milyen ezt a sorozatot àtélni. Adjon erőt a kisfiad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!