Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vicces tortenetek szulesrol?...

Vicces tortenetek szulesrol? Barmi johet!

Figyelt kérdés

En meg nem szultem,de a noverem amikor szulte a keresztfiamat,es mar amikor fent volt az asztalon,es a doki azt mondta neki,hogy nyomjon a noverem egy akkorat pukizott,hogy a doktor majd ossze hanyta magat,mivel epp akkor hajolt oda,azt mondta a noverem,hogy a szuleszno egy akkorat nevetett,hogy a doki ki zavarta a szulesznot mergeben.

Utana persze miutan meg lett a gyermek a noverem bocsanatot kert,es utana csak a doki is nevetet az egeszen,es azt mondta a doki a noveremnek,hogy ehez ok hozza vannak szokva,na de olyan,hogy egy kismama bocsanat a reszletesseg miatt de szajba pukizza meg nem volt.

2013. júl. 31. 10:10
 1/8 A kérdező kommentje:
jesszusom azt irtam asztalon..... agyra gondoltam
2013. júl. 31. 10:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Az egyik baratnom meg meselte,hogy amikor o szult es eppen vajudott volt egy masik agyon egy cigany aszony is,es persze nagyon jajgatott szegeny fajdalmaban es szidta az urat,hogy miert csinalt neki meg egy gyereket,a szuleszno pedig re szolt hogy ne kiabaljon mar annyit es persze a szokasos leszolas a szulesznoknel,hogy bezzg amikor csinaltad nem fajt....

Na erre a cigany noci egy olyat bgeszolt a szulesznonek,hogy HA MAGA AZT TUDNA,HOGY MILYEN FARKA VAN AZ URAMNAK NEM JELENTENE KI HOGY NEM FAJT,DE HA GONDOLJA BE HIVHATOM,HOGY MUTASSA MEG MAGANAK.

Aki ott volt a szobaba mindeni a hasat fogta a rohogestol,a szuleszno pedig nem sertodott meg ezen,hanem furcsa modon meg o is nevetett rajta :)))

2013. júl. 31. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:

:-DDD én is jót nevettem a nővéred esetén..:-))

Nekem elég hosszú, nehézkes szülésem volt, mindannyian ténylegesen megdolgoztunk a kisbabáért, a doki is.

De a leggázabb utána a varrás volt, mert nagyon szétszakadtam, a doki ül a lábam közt, tiszta vér minden, és a varrás úgy fájt, hogy én ott akkor minden voltam, csak úrinő nem, kiabáltam az orvossal, hogy fejezze ezt be, mert meg fogom mindjárt rúgni, és akkor ő is vérezni fog,:-DDD, de a doki sem volt úriember, azt válaszolta, hogy fejezze már be, nem látom a hüvelyét...majd ledobta a tűt, rámnézett, felnyúlt a két lábam közt a a csurom véres kezével, és azt mondta röhögve: jaj, még nem is gratuláltam magunknak a jól végzett munkáért! :-DD

Mire én azt mondtam neki, hogy ez a mészárszék magának jó munka?? :-DD

Nem tudom ez így mennyire vicces, de nekem ott az óriási fájdalom után, és közben annyira morbid volt az egész, majdnem ráütöttem a kezére, hogy hagyjon már a csába békén...

De végül egész jól túléltük a varrást mindketten...:-))

2013. júl. 31. 10:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagy lett volna,ha tenyelg ra csaptal volna egyett.

De azert csipem ezt a varras dolgot is a dokiknal,hogy annyira nem is fogjak fel,hogy milyen fajdalmas amikor erzestelenito nelkul csak ugy varnak ott lent

Kivancsi volnek ha az o zacsijukat varrnak akkor is olyan nagy szajuk lenne? :)

2013. júl. 31. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Hát, amit írtál a kérdésednél, az nem vicces, ezzel nem storyzgatnék.

"Jajj de vicces volt, képzeld, odapukiztam a doki orra alá, majdnem odahányt, mi meg a szülésznővel jól kinevettük!"

Kacc-kaccc... Ez inkább szánalmas.

2013. aug. 1. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát kedves utolsó, aki már szült, az tudja, hogy ott aztán bármi megtörténhet, és meg is történik, és nincs tabu...

te biztos nem szültél még, hogy ezt nem érted...

varrás: hát esküszöm, azt hittem leütöm a dokit, de komolyan...igazi állati erőt éreztem hozzá, hogy lecsapjam..:-DD

2013. aug. 1. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os!

Szültem már!

És nem mondom, hogy nem történhet meg bármi,és hogy van tabu!

És biztos, hogy vannak vicces dolgok!! Nem erről beszélek, h nincsenek! Ne érts félre.

De nekem ez nem vicces, hogy odaf-ingik és ezen nevetnek, az orvos meg rosszul van tőle.Ilyenen nevetni kicsit közönséges.

2013. aug. 1. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
orulj neki,hogy te olyan kifinomult vagy!!!
2013. aug. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!