Pozitiv teszt, negativ UH. Van esely terhessegre? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
1 hete, kedden csinaltam egy pozitiv terhessegi tesztet. tegnap elmentem dokihoz, megvizsgalt, elkuldott UH-ra egy papirral amire ez volt irva : rendesnel alig nagyobb uterus, szabad kismedence. Dg: Grav?
a hasi ultrahangon nem lattak semmit. megneztek huvelyi UH-val is de azon sem. annyit mondtak ,h meg van vastagodva a mehnyalkahartyam. elkuldtek vervetelre egy papirral amin az allt mehen kivuli terhesseg. az UH-os papiron ez van: az ut-ban jelenleg ter. nem lathato. endm: 10 mm jobb ov. 35x32 mm bo.ov. 33x21 mm. penteken kell vissza mennem UH-ra. egyebkent juli 11 korul nem vartam es ugy szamoltam most lennek 6-7hetes de a ciklusaim eleg ossze-visszak . lehet hogy 1-2 hettel kesobb volt peteeresem. nagyon. vagyom a babara. :(
2013. júl. 30. 11:57
21/25 anonim válasza:
Ekkorának számolt terhességnél már mindegy mikor csinálod..:)
22/25 anonim válasza:
Teszteltél? 10 mm-es nyáklahártya normális méretű! Az nincs megvastagodva...! Nekem 4+4 hetesen 25 mm-es volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!