Meddig kell az ébredési hőnek magasan lennie ahhoz, hogy terhességre utaljon?
Figyelt kérdés
Van már egy halvány pozi esti tesztem, de sajna volt már ilyen és ugyan úgy megjött, de most a görbém nagyon szép2013. márc. 2. 06:43
1/3 anonim válasza:
Gratulálok (halkan). Elvileg a hőnek végig magasnak kell lennie, de az enyém is leesett pedig babás voltam.
Egy 5 hós anyukája. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, úgy értettem a kérdést, hogy pé után hány nap magas hő jelzi hogy baba van a dologban!
Ma tartok a 15. dpo-n és még fent van. Mára vagy holnapra nem várom, de az is lehet hogy tegnapra.
2013. márc. 2. 07:03
3/3 anonim válasza:
Minimum 14 napig. Ha már meghaladta a menzesz esedékességét, és még mindig magasan van, az már babagyanús. Holnap tesztelj szerintem még egyet. Ha már amúgy is van egy halvány pozitív teszted, szerintem sikerült, de egyenlőre én is csak halkan gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!