Aki csak Ir-es az nem kap gyógyszert vagy csak azok kapnak akik Ir-ek és Pcos-ok?
Figyelt kérdés
Tehát az a kérdésem, hogy ha csak Ir-es vagyok akkor nem is kell gyógyszert szednem?2013. júl. 29. 22:09
1/5 anonim válasza:
De. Bár ha enyhe, akkor lehet elég lehet a diéta is.
2/5 anonim válasza:
Minden orvosfüggő!!!! Van olyan endodoki aki azt mondja a pici eltérésre hogy még jó, diétázzál, a másik meg felírja rögtön a Meforalt hogy rendbegyere gyorsabban.
3/5 anonim válasza:
én is "csak" IR-es vagyok, és szedem a gyógyszert
4/5 anonim válasza:
Én is csak IR-es vagyok, kaptam gyógyszert. Az én dokim nézi, a kapott értékeket, az életkort, a súlyt, a szándékot (akarsz-e most gyereket, vagy még évekig nem) és ez alapján dönt a gyógyszerről.
5/5 anonim válasza:
Az értékeidtől függ. Én IR-es vagyok és kaptam, de nekem nem használt, így maradt a diéta. Mondjuk nekem az éhgyomriak mindig tökéletesek voltak, csak a terhelt volt magas. Ha neked az éhgyomri értékeid is emelkedettek, valószínű, hogy kell a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!