Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye a teherbe...

Mekkora az esélye a teherbe esésnek, ha 2 hónapja nem szedem a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 napos a ciklusom. 2 hónapja nem szedek gyógyszert, mert az utóbbi 6 hónapban voltak közti vérzéseim,aktus előtt és után is. És a ciklus közben is. Nem védekeztünk sehogy. Sőt, a peteérés ideje alatt többször is együtt voltunk . Előtt, alatt, után. Lehetséges terhesség, vagy sem? Mikor érdemes tesztet csinálni? Júl. 7-én kell megjönnie. Szerintetek? Köszi mindenkinek.

2013. jún. 30. 11:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
természetesen lehetséges. 7-én már tesztelhetsz.
2013. jún. 30. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Honnan tudjuk szerinted?
2013. jún. 30. 11:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Remélem veled is ilyen kedvesek lesznek!
2013. jún. 30. 11:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor megvárom a 7-ét. köszi azért.
2013. jún. 30. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen várd meg a nem várt napját,hamarabb nem nagyon érdemes.
2013. jún. 30. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben ,megvárom,köszi.
2013. jún. 30. 14:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Legy nyugodt. Nagy a teherbeeses eselye, de valoban nem lehet ezt pontosan tudni. Vard ki a 7-et, elvileg aznap mar mutathat pozitivat. De nekem a kimaradt mensi utan csak 2 napra mutatott pozitivat. Figyeld a tested, de ne gorcsolj. Sok sikert! :-) Es ird meg az eredmenyt! :-)
2013. jún. 30. 16:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképpen várok. A testem azt jelzi, hogy a napokban olyan érzésem volt mint ha húzódna a hasam. Nem görcsösen, csak aprókat feszített. Semmi mást nem érzek.
2013. jún. 30. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Miután abbahagytad a tabit, megjött 28 napra? (Nem szokott.)

50-50%.

Van olyan elmélet, hogy ilyenkor nagyobb az esély a terhességre, mert így hirtelen sok pete érik tabi után.

De olyan is lehet, hogy pár hónapig nincs is peteérés tabi után, mert nem ürült még ki.

Biztosat senki nem tud mondani.

2013. jún. 30. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,igen,a nem várt napján nekem is halovány pozi lett,nem tudtam eldönteni hogy csak képzelődöm e.Rá egy napra már erősebb,2 napra pedig olyan erős volt mint a controll csík.10-es teszttel.
2013. jún. 30. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!