Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak ha az esedékes...

Mit csináljak ha az esedékes hormonvérvételem a 4 napos hosszú hétvégére esik?

Figyelt kérdés
Ma jött meg,ez a 3.clostys hónapom ,20,21 vagy 22.napon kéne mennem vérvételre.Sajnos a 20.nap szombatra esik,a hosszú hétvége miatt,csak a 24.napon tudnék menni.Szerintetek menjek a 19.napon vagy a 24-en?
2013. júl. 29. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
19. menj. Nme váletlenül úgy adják meg mindig hogy +-. Azt ugye tudod ha 2-3 hónap után sincs sikere a clostynak akkor nem szabad többet beszedni hanme komoylabb segitség kell. Vannak olyan hozzá nem értő nőgyóygászok akik akár fél évi szedetik a nővel ahelyett hogy elküldenék meddőségibe ahol megfelelően kezelik. Komoly következmányei lehetnek a túlzott szedésnek.
2013. júl. 29. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor azt mondták, hogy amelyik közelebb van a 21. naphoz, tehát szerintem inkább a 19. napon. Persze meg is kérdezhetnéd az orvosod, az lenne a biztos.
2013. júl. 29. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Én is a 19-re gondoltam.

Ha megvan az eredmény,megyek vissza a dokihoz és megbeszéljük a továbbiakat.

2013. júl. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!