Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit esik le általában a hő?

Mennyit esik le általában a hő?

Figyelt kérdés

A nem várt előtt v.ok 3 nappal.

Vezetem a görbém a Ciklus.hu oldalon, a kérdésem az lenne, hogy mennyi az a hő csökkenés ami után meg jön a menszesz?

Egy 2-3 tized már soknak számít?

25-én 36.9 volt, tegnap 36.8, ma pedig 36.6, akkor elvileg már nemsokára megjön?

Vagy volt olyan valakinek, hogy pár tizedet csökkent, de terhe lett?

Ez az első hónapom amit vezetek...:)

2013. júl. 29. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia ! Nekem van 1-2 max 3 tized ingadozásom,nekem két nap van hátra nemvártig..remélem ennyi nem számit!drukkolok!teszteltél már? Én sajnos tegnap..kár volt,nega :(
2013. júl. 29. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem, nem teszteltem még.

Akkor szeretnék ha már késik, hogy megbizonyosodjam még inkább.

Már nem először teszteltem én is előbb, és nagyon lehúzott vagy két napig a negatív teszt. Megfogadtam többet nem csinálok ilyet.

Lehet, hogy te is korán teszteltél még...

van valami tüneted ami arra utal, hogy fog jönni?

Nekem az égvilágon semmi tünetem sincs, ez is fura :)

De kíváncsi v.ok,hogy tényleg számít-e ez a 1-2 tízed,vagy hirtelen és többet esik le, ezt lenne jó tudni.

2013. júl. 29. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

nem nincs tünetem..semmi a görbém is behülyült igy a végére...

[link]

2013. júl. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!