Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit esik le általában a...

Mennyit esik le általában a hő peteéréskor? Lehetséges, hogy csak 1,5 tizedet?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert tegnap óta ennyivel emelkedett a hőmérsékletem és hátha peteérésem is volt. Vagy akkor tudom meg, hogy tegnap volt-e, ha továbbra is emelkedni fog? Ha nem emelkedik meg a hő a ciklus során, akkor nem is volt peteérés?

[link]

2009. máj. 28. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hany naposak a ciklusaid? Szerintem meg csak ez utan lessz pe-ed. Vagy ha tovabb emelkedik akkor lehet tegnap volt, az a lenyed hogy kb 4 dizeddel magasabb legyen, vagy fokozatosan emelkedi, vagy megugrik. Ugyogy barmi lehet, szeressetek egymast!
2009. máj. 28. 08:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Változóak a ciklusaim. Múlt hónap 33 nap, az előtti 39 nap. Az előtt nem jött meg.
2009. máj. 28. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. A peteéréskor nem az a fontos hogy esik-e a hő, mert azt nem mindenki észleli, hanem hogy emelkedjen. Ezért a görbe hátránya hogy utólag tudja meg az ember mikor volt tüszőrepedés. Ha holnap is feljebb megy és utána is csak felfelé megy, akkor most volt. De ezt így előre nem tudjuk megmondani sajna. Legyetek együtt 2naponta és akkor tuti nem késtek le róla!

Sok sikert kívánok!

2009. máj. 28. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem 1 tizedet esett, de utána 2 nap alatt 6 tizedet emelkedett. Terhes lettem.
2009. máj. 28. 18:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Ma még emelkedett a hőm. Akkor lehet, hogy volt tényleg peteérésem?

[link]

2009. máj. 29. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Még lehet. De emelkedjen ha még 2 napig is, de akkor a tüsző is megrepedhet!
2009. máj. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!