Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esetleg párommal van gond...

Ha esetleg párommal van gond rajta is tudnak segitenni? Van valami gyogyszer rá?

Figyelt kérdés
anyira el vagyok keseredval január ota szedem a clostit.volt szűnet most jőnn a második kura dupla adagal de igy sem jőnn őssze.voltam uh-25mm tűszőm volt de igy sem.doki mondta ha most nem jőnn őssze párom jőnn utána meg hsg vizsgálat.ez az utolso honap clostival és félek most sem fog sikerűlni.nagyon el vagyok keseredvel.mit tegyek?
2008. jún. 27. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ma már a férfiakat is sokféleképpen lehet kezelni,úgyhogy ne izgulj!
2008. jún. 27. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
kőszi.csak agodom
2008. jún. 27. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! A spermavizsgálat után majd többet tudtok. Az urológiai vizsgálat sem kellemetlenebb, mint a nőgyógyászati. Lehet, hogy egy kis tesztoszteron kúra meghozza a rég várt eredményt, de ha bonyolultabb lenne a helyzet akkor is azt mondom, amit nekem az orvosom: ma már egyetlen petesejt és egyetlen hímivarsejt elég ahhoz, hogy a párnak gyermeke szülessen, ezért nem szabad stresszelni ezen. Sok sikert és kitartást!!!!!!
2008. jún. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!