Így könnyen lehetséges, hogy jön a baba? Ugye gond ilyenkor már nincs gyógyszer után?
Második hónap,hogy nem szedem a gyógyszert.A mensim múlt hét elején mulott el.Az alatt is együtt voltam a párommal párszor és most az utolsó 4-5 napban minden nap.Gondolom így simán esély van rá,hogy terhes lehetek?Én örülnék neki.
Az első hónapban persze nem sikerült bár tudom az rizikos is még úgy gyógyszer után.
Lehetséges, van akinek hamar összejön :)
Nem akartok előbb összeköltözni? Egész más ám valakivel együttélni, sokminden kiderül, szerintem baba előtt kellene összecsiszolódni, de ti tudjátok :)
Egészséges pár esetében 15-20% esély van csak. Ezek tények.
Az is tény, hogy egy egészséges párnak 12 hónap alatt össze szokott jönni a baba.
Nekem nagyon bekavart a fogi, az abbahagyás után 10 hónapig nem volt peteérésem. Aztán sikerült a baba, de elvetéltem, mint kiderült, a gyógyszer abbahagyása gyógyíthatatlan pajzsmirigygyulladást csinált... Azóta már kezelnek, fél év alatt beállt az értékem (a gyógyszert egész életemben szednem kell),és fél évvel a vetélés után, 20 hónap várakozással összességében, most itt a baba.
Remélem, nektek hamarabb sikerül!
6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!