Elvesztettük! Volt megtermékenyülés, de gond volt a beágyazódással, pedig ittam a palástfűteát. Most két hónapot kell˝pihennünk˝és utána kapok clostit, ez a gyógyszer csak a peteérést turbózza fel vagy erősíti a hormonháztartásom is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 08:44
1/7 A kérdező kommentje:
Mert a peteéréssemmel nincs gond,csak utána a beágyazódással!!!!
2009. jún. 27. 08:45
2/7 anonim válasza:
Sajnálom:(
A peteérést turbózza fel.
3/7 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg a barátcserjét, nekem is volt peteérésem, csak utána pecsételgettem, és nem ágyazódott be, és ez segitett 9 hó után, most van egy pozi tesztem.... Egy próbát megér!!!
4/7 anonim válasza:
A beágyazódás segítésére az Utrogestan hüvelykapszulát adta nekem a dokim. Ez megvastagítja a méhnyálkahártyát, megakadályozza a vetélést.
5/7 A kérdező kommentje:
9.02-esnek:adott volna gyógyszert a doki,ha legalább anyira fejlődik,hogy megmutatja a petzsékot,de addig nem adhat mert nem tudni,véletlenül nem méhen kívüli-e.csak elkeztem vérezni,nem láttunk semmit ultrahangon,aztán a vérvételből kiderült esik a HCG-m,szép lassan beindult a folyamat visszafelé...
2009. jún. 27. 09:14
6/7 anonim válasza:
csak a peteérést csinál!amugy nekem volt pém. és clostit kaptam és a closti visszafelé sült el nemlett tőle peteérésem!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok az a helyzet már 2 alkalommal is szedtem clostit,de nem sok szerencsével,a peteérésem szépen alakult,de terhes nem lettem.Most szedten 1 hónapot a premens tablettát,mivel gondok vannak a prolaktinszintemmel,de féltem nagyon leviszi azt és abbahagytam.Azt hiszem nagy hiba volt mert a gyógyszer segítette a hormontermelésem aztán szép lassan elindult a folyamat visszafelé,így esett meg,hogy elvesztettük a babót!
2009. jún. 28. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!