Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki járt már így gabriell...

Valaki járt már így gabriell terhességi teszttel? pozitív is meg nem is .

Figyelt kérdés

Azt írja a leírás hogy akár 40sec-en belül de egészen 30 percig értékelhető a teszt.

Annak idején kisfiamnál nemvárt napján éjfélkor rápisilve ott volt 2 bikaerős csík kevesebb mint 1 perc alatt.

Most kis tesó ügyben újra aktualizálódott a tesztelés.

Tegnap kellett volna megjönnie akkor egy 50 Ft-os vaterás tesztre reggel negatívat pisiltem, vettem du gabriell tesztet és ma reggel 1 napos késésnél rápisiltem.

Először elkenődtem, mert az első 5 percben semmi, ott is hagytam a stoperral együtt, hogy odébb álljak keseregni, de csak visszanéztem rá és a 18. perc körül feltűnt egy halvány csík, ami a 30. perc után szép lassan el is tűnt...

Szerintetek ez most akkor mi?

Én egyenlőre úgy vagyok vele ha nem jön meg akkor újra tesztelek jövő héten, megpróbálok 5-7 napos késést kivárni így szerda-péntek előtt nem rápisilni tesztre - hisz ha van baba akkor azt már elvileg mindenféle teszt kimutatná, ha meg nincs akkor így jártunk. Mindenesetre ha jövő hétvégéig nem jön meg bárhogy is alakul megyek nőgyógyászhoz....

#terhességi teszt #Gabriel #gabriell terhességi teszt
2013. júl. 27. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, én személy szerint megpróbálnám egy másik teszttel is, nem kell jövő hétig várni.

Úgy hallottam, jobb, ha reggel, az első vizelettel csinálod meg a tesztet. Kicsi az esélye, hogy az új teszttel is bizonytalan az eredmény.

Én anno direkt olyat vettem, amiben két darab tesztcsík van, az első nem mutatta egyértelműen az eredményt, de a második már igen.

Ha az egyik is már pozitívat sejtet, akkor meg keresd fel a nőgyógyászod és ő meg tudja majd erősíteni :)

Sok szerencsét! :) 38 khm

2013. júl. 27. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez volt nálam is, én már ki is dobtam a negatívnak hitt tesztet, de olyan 20perc múlva kihalásztam és ott volt a halván 2. ami aztán eltűnt. 1 éves a kisfiam :D
2013. júl. 27. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én csak annyit mondok, hogy a gabriell az egyik leg megbizhatóbb teszt.
2013. júl. 28. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is Gabriellel teszteltem, nekem az első halvány 5 napos késés után, a kontrollcsík megjelenése után 10 másodperccel jelent meg. De még most sem tűnt el.

Azóta összesen 4 Gabriel pozi tesztem van, mindegyiknek ott a 2 csík.

7+2 hkm

2013. júl. 28. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát csajok végül csak lett 2 csíkocskánk igaz bő 1 hetes menses késéssel :-D (rossmanos xepil teszttel)
2013. aug. 5. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:

egyébként nem bírtam kivárni az egy hetet így múlt héten is 2 naponta teszteltem; az emlyített 1 napos késésnél volt gabriellen ilyen tünemény jelenség, majd hétfőn 3 napos késéssel vaterás 10érzékeny teszt negatív, majd szerdán 5 napos késéssel xepil teszten annyira vérszegény 2. vonal hogy a férjem simán rávágta hogy azon is csak 1 vonal van, végül 7 napos késéssel pénteken lett egyértelműen látható 2 csíkocska szintén xepil teszten.

Szóval nagy a valószínűsége hogy a ciklus végén fogant és nem kp. időben mivel 30 naposak a ciklusaim.

2013. aug. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!