Valaki járt már így gabriell terhességi teszttel? pozitív is meg nem is .
Azt írja a leírás hogy akár 40sec-en belül de egészen 30 percig értékelhető a teszt.
Annak idején kisfiamnál nemvárt napján éjfélkor rápisilve ott volt 2 bikaerős csík kevesebb mint 1 perc alatt.
Most kis tesó ügyben újra aktualizálódott a tesztelés.
Tegnap kellett volna megjönnie akkor egy 50 Ft-os vaterás tesztre reggel negatívat pisiltem, vettem du gabriell tesztet és ma reggel 1 napos késésnél rápisiltem.
Először elkenődtem, mert az első 5 percben semmi, ott is hagytam a stoperral együtt, hogy odébb álljak keseregni, de csak visszanéztem rá és a 18. perc körül feltűnt egy halvány csík, ami a 30. perc után szép lassan el is tűnt...
Szerintetek ez most akkor mi?
Én egyenlőre úgy vagyok vele ha nem jön meg akkor újra tesztelek jövő héten, megpróbálok 5-7 napos késést kivárni így szerda-péntek előtt nem rápisilni tesztre - hisz ha van baba akkor azt már elvileg mindenféle teszt kimutatná, ha meg nincs akkor így jártunk. Mindenesetre ha jövő hétvégéig nem jön meg bárhogy is alakul megyek nőgyógyászhoz....
Szia, én személy szerint megpróbálnám egy másik teszttel is, nem kell jövő hétig várni.
Úgy hallottam, jobb, ha reggel, az első vizelettel csinálod meg a tesztet. Kicsi az esélye, hogy az új teszttel is bizonytalan az eredmény.
Én anno direkt olyat vettem, amiben két darab tesztcsík van, az első nem mutatta egyértelműen az eredményt, de a második már igen.
Ha az egyik is már pozitívat sejtet, akkor meg keresd fel a nőgyógyászod és ő meg tudja majd erősíteni :)
Sok szerencsét! :) 38 khm
Én is Gabriellel teszteltem, nekem az első halvány 5 napos késés után, a kontrollcsík megjelenése után 10 másodperccel jelent meg. De még most sem tűnt el.
Azóta összesen 4 Gabriel pozi tesztem van, mindegyiknek ott a 2 csík.
7+2 hkm
egyébként nem bírtam kivárni az egy hetet így múlt héten is 2 naponta teszteltem; az emlyített 1 napos késésnél volt gabriellen ilyen tünemény jelenség, majd hétfőn 3 napos késéssel vaterás 10érzékeny teszt negatív, majd szerdán 5 napos késéssel xepil teszten annyira vérszegény 2. vonal hogy a férjem simán rávágta hogy azon is csak 1 vonal van, végül 7 napos késéssel pénteken lett egyértelműen látható 2 csíkocska szintén xepil teszten.
Szóval nagy a valószínűsége hogy a ciklus végén fogant és nem kp. időben mivel 30 naposak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!