Lehetséges, hogy ekkora távolság van a tesztvonal és a kontrollcsík között?
A fényképen jelöltem, hogy hol jött ki a második lila vonal, ami egy idő után elhalványodott, ami lehet, hogy szintén nem jelent jót, de jelöltem, ha esetleg a fényképen nem látszik jól. Vaterás 10-es teszt és nem tudom, hogy lehet-e ekkora távolság a teszt és a kontrollcsík között, próbáltam keresni ilyen tesztekről képet, de nem nagyon találtam, kérem, akinek van tapasztalata, az írjon. Csak valami kamucsík, vagy lehet, hogy nem?
Nehéz megmondani. Úgy mondom, ahogy látom: kicsit tényleg feljebb van a tesztcsík, mint szokott, de nem olyan számottevő. Mivel vaterás, feltételezem, hogy még van neked belőle otthon, érdemes lenne ismét tesztelni. Mondjuk holnap reggel.
Sok sikert!
NA ezt jól megnéztem, de én az általad nyíllal jelölt résznél nem látok semmit. Fentebb van egy csík, de az szerintem inkább száradási, mint babó vonal.
Mi a neve a tesztcsíknak, hátha úgy rákeresve már jobban tudnánk azt látni amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!