Valakib esett már teherbe megszakitásos aktussal? Mert én
enm ugy látszik én iylen tipus vagyok
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert nem lenne gáz ha sikerülne összehozni a kistesot de ugy látszik ez rám enmérvényes
2013. júl. 27. 09:56
1/7 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, csak olyanoknál szabadna használni, akinek nem gond, ha terhes lesz. Viszont ha te akarnál gyereket, akkor miért igy szexeltek, mi értelme van akkor a megszakításnak?
2013. júl. 27. 10:01
2/7 Julie S válasza:
Mi négy éven át megszakítással védekeztünk. A párom nem akart gyereket, de ha becsúszott volna, megtartottuk volna. Ez tiszta sor volt. De csak azután lettem terhes, hogy felhagytunk a védekezéssel. Nekünk (sajnos/szerencsére?) jól működött a dolog, bár a vége felé már kicsit mérges is voltam érte, hogy ennyire jól működött nálunk. :)
2013. júl. 27. 10:17
3/7 anonim válasza:
Én is pont ebben a helyzetben vagyok, ma-holnap meg kéne jönnie, de semmi jele...megszakítással voltunk együtt, régen is volt, hogy így történt, nem lettem terhes. Nem ez volt az általános védekezési módszerünk, de sok módszert kipróbáltam és voltak hónapok, amikor nem volt más "lehetőség", csak a megszakítás.
Most missed ab után vagyok 2 hónappal, állítólag ilyenkor könnyebb a teherbeesés, háát, kíváncsi vagyok. Nem most akartuk, de majd meglátjuk, ha nem jön meg, az sem baj persze:)
2013. júl. 27. 10:32
4/7 anonim válasza:
Az előváladékban csak akkor van spermium, ha maradt a húgycsőben az előző ejakulációból. Ez egy egyszerű pisiléssel "kimosható". A megszakításos védekezés azért rizikós, mert sok férfi nem veszi ki időben, csak azt hiszi, hogy az időben volt.
2013. júl. 27. 11:29
5/7 anonim válasza:
Szia, nálunk bevált a megszakításos védekezés. 8 évig védekeztünk így, és egyszer sem lettem terhes, még csak véletlenül sem, most amikor elhatároztuk, hogy szeretnénk babát, negyedik próbálkozásra összejött :-D
2013. júl. 27. 12:41
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a megszakítás egy felesleges dolog. AKi nem akar gyereket, annak túl nagy kockázat, aki meg akar, az miért hagyná abba félúton? Szerintem felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy akarnak-e babát vagy sem. Ha igen, akkor csinálják rendesen, ha nem, akkor védekezzenek rendesen!
A statisztika (pearl index) szerint pedig 100 nőből 35 teherbe esik ezzel a "módszerrel", szóval igen, vannak ilyen esetek.
2013. júl. 27. 12:42
7/7 anonim válasza:
7 évig védekeztem így.utána amikor akartunk azonnal kismama letttem:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!