Ki nem várja jövő hétre?
Figyelt kérdés
Szerdára nem várom :) :)
has szúrka és mától majdnem megjön érzés...2.próbálkozós hónapunk..
Reménykedem..hátha :) Remélem mások is vannak így rajtam kívűl :) :) Szilvi5
2013. júl. 27. 08:18
11/36 anonim válasza:
Drukkolok én is mindenkinek. Én péntekre nem várom. Hátha. Tudom, hogy még nem lehet tünet, de már 3 napja hányinger kap el néha, meg nagyon fáradt vagyok. Lehet, hogy csak a meleg.
12/36 A kérdező kommentje:
nekem alul szurkál,majdnem megjön érzés...ennyi mint tünet! szerdára nem várom,de már holnap tesztelnék ha lehetne :)
2013. júl. 27. 15:53
13/36 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságom győzött..de sajna nega..3napom van még nem vártig..még hátha!!
2013. júl. 28. 12:06
14/36 A kérdező kommentje:
valakinél valami? :)
2013. júl. 29. 13:42
15/36 anonim válasza:
Első voltam. Nekem tegnap megjött...
16/36 A kérdező kommentje:
sajnálom ! :( én is inkább ezt érzem..
újabb hónap újabb remény :)
2013. júl. 29. 13:57
17/36 anonim válasza:
Én vagyok a talán, nekem 3 nap múlva esedékes, a teszt már kimutatná, nem?
18/36 anonim válasza:
Én a 11-es vagyok, nekem is 3 nap múlva lenne esedékes elvileg. Én úgy gondoltam kivárom a hétvégét. Olyan hosszúak ezek a napok.
19/36 anonim válasza:
4-es vagyok, negatív a tesztem
20/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom h negativ de mikorra vártad? Nekem 11.nap volt anno az első pozi!! Holnapra nem várom, kivi vok! Ha nem jön meg péntek reggel tesztelek..hátha!hőm még fenn..derekam fáj hasam alúl feszúl..cicim is néha érzékeny.lehet csak menzi tünetek.. :-(
2013. júl. 30. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!