Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges ez? (Többi lent)

Lehetséges ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok.6 évig szedtem fogamzásgátló tablettát,viszont másfél hónapja abbahagytam,mert pihentetni szeretném a hormonokat...

Párommal 3 éve vagyok együtt,1 éve élünk együtt náluk.Mióta abbahagytam a tabit (másfél hónap) kb 10x ha együtt voltunk,mivel voltak gondjaink,meg sok volt a meló ect.

Gondoltam,hogy 6 év után késni fog a menzeszem,viszont elkezdtem szédülni,hányingerem lett,és sokszor fájt a fejem.Így a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet,ami pozitív lett.Ez most történt.

Teljesen kétségbe vagyok esve,párom dolgozik,most hívtam fel,rohan haza amikor tud,de most egyedül vagyok itthon és nem tudom elhinni,hogy megtörtént.

Mindenhol azt olvastam,hogy fél ÉV kell a tabi után a szervezetnek,hogy kitisztuljon.Erre mi másfél hónap alatt összehozunk egy babát???

Holnap csinálok még egy tesztet,és hétfőn elmegyek orvoshoz,hogy biztos legyen.

De most szeretnék több véleményt meghallgatni,hogy mennyire kellene pánikolnom??

Köszönöm

2013. júl. 26. 14:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs,mit csinálunk ha jön a baba.Egyáltalán nincs betervezve,így tényleg nincs ötletem.

Elvetetni nem fogjuk,mert ellenezzük az abortuszt.Ráadásul dolgozunk,van keresetünk,igaz saját lakás/ház az nincs.

Köszönöm a válaszokat,hétfőn a doki után már biztos lesz a válasz :)

2013. júl. 26. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

gratulálok :)!! jó babavárást. írj majd mi volt a dokinál. vagy hogy a párod mit szólt :)

2 kisfiú anyuja

2013. júl. 26. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok!Szerintem biztosan baba van...Csinálj azért még egy tesztet.
2013. júl. 26. 15:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm,bár ráért volna még pár évig..:)

Azon tűnődtem amennyiben pozitív az eredmény az orvos szerint is,akkor mennyi az esélye,hogy valami baja lesz a kicsinek?

Ha már rögtön tabi után sikerült a dolog...?:/

Kell ezen aggódni,vagy azért kicsi rá az esély?

Illetve mikor tudják megmondani,hogy van-e vmi fejlődési probléma?

2013. júl. 26. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lesz semmi baja :) ha nagyon aggódsz olvass utána.
2013. júl. 26. 19:46
 16/16 anonim válasza:
Na?Mi van?Mi újság? :)
2013. aug. 7. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!