Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkik okt.28. körülre nem...

Akkik okt.28. körülre nem várjátok! Hogy bírjátok? Vannak bíztató jelek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 20:26
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Új hónap , új remény! Még nekem sem jött meg, de nekem elvileg ma vagy holnap nem kéne. Iszonyú lassan telik az idő!!!!!
2009. okt. 28. 17:35
 22/33 anonim ***** válasza:
Ez igaz, tényleg nem akar már holnap lenni. Eddig még nekem sem jött meg:-), de nagyon émelygek, lehet, hogy az izgulás miatt, bár a baba miatt jobb lenne és kellemesebb. Tesztet félek csinálni, mert hétfőn csináltam és az negatív lett:-. Holnap veszek tesztet, de ha kibírom,és nem jön meg, akkor csak pénteken csinálom meg.
2009. okt. 28. 18:10
 23/33 anonim ***** válasza:
Én ma így állok. Az mindenesetre bíztató, hogy felfelé megy a hőm, mert ezek szerint volt pé-m, csak későn. Tünetem semmi, egy kis bizsergést a mellemben leszámítva.
2009. okt. 29. 07:10
 24/33 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Bocsi, lemaradt a görbém.

[link]

2009. okt. 29. 07:11
 25/33 anonim ***** válasza:
Szépen megy fel a hőd, s nem is jött meg, ez már bizakodásra adhat okot. Mikor csinálsz tesztet?
2009. okt. 29. 07:55
 26/33 anonim ***** válasza:
Ma 07:11-es vagyok. Igen, megy fel a hőm, de sokan azt mondták, hogy csak 22-én volt ovum. Ha tényleg akkor volt, akkor viszont még van egy hetem. Ma hasszurkám van, nem mensis, hanem szúrós, és olyan enyhe izomláz-szerű valami. Na, nem tudom.
2009. okt. 29. 09:20
 27/33 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött, 2 napos késéssel:-(
2009. okt. 30. 00:01
 28/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom! De tudod neked legalább már beindult a következő lehetőség ciklusa. Nekem még nem jöt meg, "mindjárt megjön" érzésem van. Többször rohanok a wc-re (éjjel is), hogy most jött meg, de eddig nem. Tesztelni nem merek :(
2009. okt. 30. 07:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Utolsónak. Mért nem csinálsz egy tesztet? Már ki fogja mutatni szerintem a biztosat. Nekem a 2 napos késés bizto, hogy az idegesség miatt volt. Most legalább, hogy már tudom, hogy nem vagyok babás, megnyugodtam, s kezdődik a következő hónap. Majd most sikerül:-)
2009. okt. 31. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
Csináltam már tesztet, de negatív lett. Ebből arra következtetek, hogy valóban igaza volt annak, aki 22-re tette az ovum. Úgyhogy várakozó állásponton vagyok.
2009. okt. 31. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!