Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik aug.21-re vannnak kiírva,...

Akik aug.21-re vannnak kiírva, hogy bírjátok ezt a meleget? Van étvágyatok? Várjátok már a szülést?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!24-re vagyok kiírva,de bátorkodom válaszolni:))

Őszintén szólva farkasétvágyam van,egész terhesség alatt nem voltam ilyen kívánós mint ebben a pár hétben,nem értem:) Nagyon várom már a szülést nagyon szeretném látni a kis tökit:) Nagyon sok jóslóm van már éjjelente és nagyon nehezen viselem már ezt a pár hetet!

Te hogy vagy? Hol fogsz szülni?

2009. aug. 3. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
sziasztok! én aug. 22-re vagyok kiírva, ugye nem baj, hogy írok, én is ugyanígy vagyok, túl akarok lenni rajta, én írtam ki tegnap a lányok, asszonyok akiknek két, három hete van...-kérdést..., már éjjel nekem is minden bajom van, a meleget csak innen lakásból viselem el, úgy ahogy, vagy medencében, ha menni kell valahova, rémálom, de már minden nappal közelebb kerülünk, ez bíztat. talán a front meghozza elöbb, ha nem , hát majd csak....én a SOTE II-tőn szülök, ti?
2009. aug. 3. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
ja+ 13 58-as vagyok, étvágyam van, de nem olyan nagy mennyiségeket eszek, csak keveseket bírok már!
2009. aug. 3. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi augusztus 25-re vagyunk kiírva! Már nagyon várom a nagy napot! Tök jól érzem magam! Sok velem hasonló hétben járó kismamát hallok panaszkodni és örülök, hogy én nem vagyok a helyükben. Nem fáj a derekam, jól viselem a meleget, tudok aludni-nagyon is, nem akadályoz a pocak semmiben( pedig óriási:128cm), egyedül a lábam dagad néha, meg már nagyon nyomja a buksija hólyagomat és a szemérem csontomat, mert jó mélyen van már a kis drágám, de hát ügyes fiú, tudja mi a dolga! Ha nem nyomna ennyire még szaladni is tudnék! :-) Az étvágyam nem változott ugyanolyan volt végig a terhesség alatt mint azelőtt. Szóval jól érezzük magunkat, még egy kis ideig büszkén mutogatom a pocakom, azután meg majd büszkén mutogatom a kisfiam! Bár már én is egyre türelmetlenebb vagyok! Jó babavárást! Könnyű szülést kívánok!
2009. aug. 3. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nekem is óriási a pocim 2 hete mértem utoljára akkor 127cm volt:) De jó neked utolsó válaszoló.......nekem iszonyatosan fájnak esténként a csontjaim meg az éjjeli jóslók....áhh már azt hiszem néha hogy itt az idő:)))

Én Esztergomban szülök,ti?

2009. aug. 3. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! 14:37-es vagyok! Mi Mátészalkán lakunk, itt is szülünk! :-)
2009. aug. 3. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Aug. 21-re vagyok kiírva, és már nagyon elegem van ebből a melegből...Éjjel-nappal izzadok, nem találom a helyem, nincs erőm, gyenge vagyok. Étvágyam az van, eddig 5 kg van rajtam, habár én nagy súllyal kezdtem a terhességet. A baba most / a mai napon mérték/ 3109 gramm. Kitartást Nektek!
2009. aug. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!