Ti is eliteltek amiert kistestvert szeretnenk?
Ja mert a mai fiatalok mind bulira meg drogokra költik a pénzüket. Én valami nagyon más világba élek, és a barátaim is mert örülünk ha nyelvvizsgára meg egyetemre összetudjuk kuporgatni a pénzt. Ez pont ugyan olyan ítélkezés ami fel vagytok háborodva.
2013. júl. 25. 22:09
Én nem ítélem el, de gyes-re én nem szívesen szülnék.
Mondjuk hamar összejön a baba,akkor 22 évesen szülsz 3 évig otthon vagy gyes-en. Ott állsz 25 évesen két gyerekkel nulla munkatapasztalattal egy sima érettségivel, nem fognak kapkodni érted a munkáltatók az biztos.
2013. júl. 25. 22:13
13/23 A kérdező kommentje:
Igen észrevettem utána de lényegen nem változtat, attól még nem lesz munkatapasztalatod, szakmád, munkaviszonyod a gyedhez.
2013. júl. 25. 22:36
A gyermek a legnagyobb csoda. Ez így van, de tényleg sz@r világot élünk. Tisztellek, becsüllek, amiért ilyen fiatalon vállaltad a világ legnagyobb feladatát, de mielőtt kis tesóról beszéltek szerintem fontold át még egyszer. Tényleg elszalad az a pár év, vége a gyesnek, gyednek és akkor hogyan tovább? Most még nem késő! Tanulj, képezd magad és ha a kislányod már olyan korban lesz, oviba megy próbáld kialakítani a saját egzisztenciádat.
2013. júl. 25. 22:55
11-es! Ne jatszd meg legyszi a nagy halalt, nem kell ennyire felhaborodni, meg peldalozni a tok termeszetes hozzaallasoddal a tanulast, meg a nyelvvizsgat illetoeb. En is tanultam, dolgoztam egyetem mellett. Nem te vagy en vagyunk a kirivo esetek, hanem a kerdezo! Es azok, akik drogra koltik, meg elbulizzak a penzt es a ket eset kozotti markans elterest vazoltam, nem azt, ami tenyleg elvarhato a fiataloktol! Higgadj le egy kicsiket! ;-)
2013. júl. 25. 23:02
"mint általában a mai fiatalok"
Aha jól van, a millióból az egy az általában, oké.
Oké azt elfogadom, hogy annyi fiatal drogozik meg bulira költi minden félretett pénzét mint ahányan 15,5 évesen teherbe esnek.
2013. júl. 25. 23:10
Nincsenek ambícióid? Tanulni? Jó munkahelyet találni emberi fizetésért? Miért nem ilyeneken gondolkodsz inkább?
Megtörtént, becsúszott a baba ( remélem nem terveztétek), megtartottátok, reméljük együtt is maradtok, de persze ki tudja. A párod nagyon fiatal apuka.
Miért nem ennek az egynek próbáljátok megadni a maximumot amit tudtok? Nem csak pelenka kell egy gyereknek, meg ruha és étel. Hogy indítjátok el az életben? Ezeken nem gondolkodsz? Vagy te is olyan anyuka vagy aki úgy gondolja, hogy ahol van egy gyerek ott elfér több is? Jó a vajas kenyér minden nap, mert nem futja többre?
2013. júl. 25. 23:59
19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem elunk rossul. Nem vajas kenyeren..minden nap fozok. Paromnak elonyos a munkahelye. Nem ertem az miert baj ha 15 evesen estem teherbe. Kimondani gyerek nagyoon az a kor. De gyors fel kellett nonom. Egy 16 eves is lehet jo anya. Masfel eves lanynal mar nem c
20/23 A kérdező kommentje:
Nem csak pelenkara koltunk.
Kapcsolódó kérdések: