Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kisfiamra 5 évet vártam,...

A kisfiamra 5 évet vártam, míg megfogant, épp ma 14 hónapos. Szeretnénk neki kistestvért, vajon rá is ilyen sokat kell várni, vagy már könnyebben esem teherbe? Még most kezdtünk próbálkozni januártól, ez nem sikerült, de azonnal nem is lehet, ugye!?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát azonnal is lehet.de azért ne aggodj mert ha egyszer sikerült sikerülni fog most is.és orvoshoz is jártatok?
2008. febr. 19. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltunk meddőségi centrumban is,de nem sok eredménye volt (2 évig jártunk,semmit sem találtak)aztán mikor meguntam oda járni,letettem a dologról,megnyugodtam,és 2 hónap múlva spontán teherbeestem.Kisfiam 3700 grammal,és 54 centivel született.Szerencsére minden rendben volt vele végig.Most viszont már szeretnék egy kislányt is mellé,hogy ne legyen nagy a korkülönbség,de félek,hogy megint éveket kell majd várnom.
2008. febr. 19. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha az elsőnél ilyen sokat vártatok nem biztos hogy a másodiknál is ilyen sokat kell várnotok.A kislányomra mi 4 évet vártunk a második baba 2hónap után összejött.Remélem ti is ilyen szerencsések lesztek.
2008. febr. 19. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor próbálkozunk bőszen.Már kezdtem reménykedni,mert 7-én kellett volna megjönnie,de csak tegnap jött meg.11 napot késett,de megjött.
2008. febr. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!