Két napja késik a mensim, de tesztet még nem csináltam. Mensire utaló jelek nincsenek. Lehet terhes vagyok? 8 hónapja próbálkozunk, de még nem késett eddig.
Figyelt kérdés
2008. jún. 26. 19:32
1/5 anonim válasza:
csinálj tesztet lehet hogy már kimutatja. nekem minden menzeszre utaló jelek voltak még is terhes voltam :) remélem hogy terhes vagy :)
2/5 A kérdező kommentje:
Most vacsoráztam és nem esett jól az étel nem is tudtam megenni a kedvencemet: túrós tészta. Majd nem elhánytam magam.
2008. jún. 26. 20:39
3/5 anonim válasza:
Nekünk is pont 8 hónap után jött össze, és pár nap késé után csináltam tesztet. Remélem, sikerült! Minden jót!
4/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy van folyásom: fehér, kicsit vizes. Ez jó?
2008. jún. 26. 20:51
5/5 anonim válasza:
csinálj tesztet és megtudod!!! :) légyszi értesíts e-mailben ha jön a baba :) :)
brigi_mama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!