A ClearBlue terhességi teszt miután kimutatta az eredményt eltűnik róla? (bővebben lenn, hogy érthetővé váljon a kérdésem).
Figyelt kérdés
El szeretném tenni emlékbe és ezért kérdezem, hogy rajta marad e az eredmény. :-)2013. júl. 25. 17:16
1/7 anonim válasza:
A digitálisról 24 óra múlva, de legkésőbb az elem lemerüléskor eltűnik az eredmény. Digitális= tehát valamilyen energia forrással működik, ami nem tart örökre. Ha csíkok jelennek meg rajta, tehát elszíneződik akkor nem tűnik el szerintem, de olyanból én csak X-epil tesztet használtam, azon 6 hónapja változatlan a 2 csík.
2/7 anonim válasza:
Max 24 óráig marad meg, utána eltűnik.
A használati útmutató is ezt írja.
Én ezt adtam a férjemnek szülinapjára, és akkor csináltam meg, mielőtt hazajött. Másnap délután megnéztem és már nem volt rajta, eltünt róla minden
3/7 anonim válasza:
A digitálisról persze, hogy eltűnik, de a többin rajta marad.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok, a simán nekem az összesen rajta maradt, már 8 hónapja teszteltem:)
5/7 anonim válasza:
En sima tesztet csinaltam. Tobbmint ket eve negvannak a csikok megha halvanyabban is. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem 3 nap mulva eltunt arrol, amelyik a + jelet adja ki.
A masik, ami a ket csikos, arrol nem tunt el.
7/7 anonim válasza:
Nekem a plusz jeles sem tűnt el. Ezek szerint változó, lehet, függ a HCG szinttől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!