Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil terhességi teszt?...

X-epil terhességi teszt? Ilyenkor mivan?

Figyelt kérdés
Csináltam egy x-epil tesztet..na olyat láttam, majd nem kiguvadt a szemem....gyanítom ez nem épp a legmegbízhatóbb teszt...elkezdte felszívni a vizeletet, és fent-lent hosszában, két csík jött elő.....:S majd mikor a controll csíkhoz ért, akkor a csík alja - teteje megvolt, és középen nagyon halványan, inkább fehér maradt a közepe....így akkor nem épp értékelhető a teszt, ugye??? a másik csíknál egy fehér csík maradt....most vettem egy clearblue tesztet, azt mondták a gyógyszertárban, hogy az egyik legmegbízhatóbb teszt...ez mennyire igaz?
2013. júl. 25. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az x-epil az egyik legmegbízhatóbb teszt!

Nekem csak akkor mutatott pozit ha terhes voltam és kb már vagy 100-at csináltam és egy volt hibás belőle!

2013. júl. 25. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Én csak az egy éves próbálkozásra mondom nekünk mi vált be. Egy házi orvos ismerős mondta, hogy ő nem ért hozzá, de olyan sokszor megfigyelte már, hogy olyan nők akik régóta próbálkoznak babával és elkapnak valami hasmenéses nyavaját és széntablettával kezelik magukat azoknak 1-2 hónapon belül jön a baba. Beszél nőgyógyásszal is és úgy látnak összefüggést, hogy 1. a szén kiszűri a mérganyagokat a szervezetből , 2. a hasmenéssel kitisztul a szervezet. Én mikor babát szerettem volna ovu előtt 1-2 nappal vettem be 1 szem széntablettát rengeteg vízzel, nehogy aztán attól legyen gond. Abban a hónapban jött is a baba. Valamint érdemes gyertya állást csinálni az aktus után, mi főleg alvás előtt voltunk együtt, hogy egész este úszhassanak a katonák.
2013. júl. 26. 07:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. hát én el vagyok most kenődve mert 1 hét késés után megjött...ezért volt negatív tegnap a du tesztem. ennyi késésnél illett volna vmi halvány csíknak lennie....hát most sem jött össze......
2013. júl. 26. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!