Lehet olyan, hogy a tesztek nem mutatnak ki egy 8-9 hetes terhességet?
Figyelt kérdés
2 hónapja jött meg utoljára. Tesztet csináltam a 35. nap (Gabriel), a 43. nap (Valentin) és az 56. nap (Facelle) mind teljesen negatív. Megszakítással védekezünk, de még szoptatok. A ciklusaim nem voltak sohasem napra pontosak, de azért ennyi késés, már a következő vérzésnek kellene megjönnie. Több mint 2 éve szoptatok, már több, mint egy éve menstruálok. Jövő héten megyek dokihoz, ebben az évben még úgysem voltam.
Járt már így valaki?
2013. júl. 25. 11:52
1/2 anonim válasza:
Ez nem terhesség miatt van. Ennyi idős terhességet már ki kell mutatnia bármilyen tesztnek.
Valószínűleg hormonális dolog lehet a háttérben.
2/2 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy annyi idősen egy teszt sem mutatná ki. 8-9 hetesen azért már van Hcg rendesen, valamelyik csak kimutatta volna. Szerintem nem vagy terhes, más oka lehet a késésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!