Mikortól lehet kimutatni egy méhenkívüli terhességet?
Elvileg ma vagyok 5+1 hetes terhes. Mérettem a HCG szintemet, pénteken 80 volt, hétfőn 161, szerdán pedig 160. Nem dédelgetek leányálmokat, tudom, hogy nem marad velem a baba. Viszont olvasgattam, és azt írták sok helyen, hogy ha a hcg lassan nő, vagy nem nő, akkor gyanakodni kell méhenkívülire. Ilyen alacsony értékek mellett van egyáltalán értelme elmenni UH-ra? Kimutatna egyáltalán valamit? Jövő hét csütörtökre van időpontom.
Az is lehet, hogy szépen csökken a HCG-m, és felszívódik a baba, majd megjön a menzeszem, de nem szeretnék felelőtlen lenni és hagyni, ha egy kis esély is van a méhenkívülire, tudni szeretném.
Panaszom igazán nincs, picit szúrkál lent bal oldalon a hasam.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia ! Méhen kívülim volt tavasszal!Hcg-m az egekbe, duplázódott szépen! Uh-n semmit se láttak...se hogy belűl se hogy kívűl..ezért 5 napos folyamatos megfigyelés után..laparoszkópia! És megtalálták a petevezetében :(
Semmi fájdalmam nem volt!!Semmi különöset se éreztem...azóta újra próbálkozunk..de megviselt nagyon az az időszak :(
Köszönöm, nekem sajnos nem emelkedett a hcgm, sőt, tegnap a hőmérsékletem is visszaesett, és meg is jött.. szóval kémiai, vagyis elég korai terhesség volt, ami nem maradt meg:( 5+2 hetes korig elmondhattam, hogy terhes vagyok:( de legalább annak örülök, hogy hamar kiderült, és magától véget ért. Azért jövő héten még elmegyek egy UH-ra, hogy megnézzenek.
Sajnálom ami veled történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!