Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Belémélvezett a férjem,...

Belémélvezett a férjem, vegyek be eseményutánit? (nem szeretnénk másik babát)

Figyelt kérdés
Elkapott bennünket a hév, picit iszogattunk este...Két éve szültem, azóta megszakítással védekezünk. Vasárnap múlt el a menzeszem. Nem akarom ilyen durva gyógyszerrel bombázni magam, de azért félek is, mi van ha? Mondjuk az első babánk is nehezen fogant, de erre alapozni nem lehet. Mit tegyek?
2013. júl. 24. 23:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csakhogy a latexmentes óvszerek 900 ft körül vannak..Egy kicsit sokallom az árát! Mindegy végül is az én dolgom, hogy hogyan védekezünk, most emiatt megijedtem egy kicsit. Ha jönne a baba, megtartanánk, abortuszra nem igazán szeretnék menni, de szándékosan nem tervezünk babát. A tabit megvettem reggel és be is vettem. Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 25. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
9-esnek írtam, de nem is mondtad, hogy te is allergiás vagy rá. Igen, drága, de az, aki abortuszra menne, ha teherbe esne inkább fizesse ki! És ne keressen kifogásokat! Persze itt most nem rólad van szó! :)
2013. júl. 25. 21:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! 9es vagyok, igen an latex mentes, és hihetetlen, de én arra is allergiás vagyok. Mutassak róla orvosi papírt? Mert voltam vele orvosnál,aki azt mondta, na ilyet se gyakran lát. Biztos ritka eset vagyok, de sajna elég sok mindenre allergiás vagyok naptól kezdve, ételen keresztül a latex mentes gumira is!
2013. júl. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!