Belémélvezett a férjem, vegyek be eseményutánit? (nem szeretnénk másik babát)
A megszakításos aktust nem nevezném védekezésnek. Ennyi erővel mindegyik után lehetne bevenni a gyógyszert.
A megszakításos módszer csak akkor javasolt, hogy ha nem lesz baba, annak örültök, ha lesz, az sem gond.
Miért kell a kérdezőt támadni a megszakításos miatt? Azt viszont senki nem kérdezte meg, hogy miért így védekeznek! Nálunk is ez a helyzet,mivel nem szedhetek bogyót, mert többször volt trombózisom, a gumival nem lenne baj, ha nem lennék rá allergiás, a spirálra szintén allergiás vagyok, a műanyagtól meg több hétig véreztem. A többi kence-fice mellett, meg lett egy fiam. Ennyi! egyébként 7 éve védekezünk így, és mikor vettünk kúpot, meg krémet és egyszerre használtuk na akkor lettem terhes.
Nem bántunk, mert már tetveztük, csak még 3 hónap múlva.
Kedves Kérdező! A kérdésedre válaszolva én tuti bevenném az esemény utánit, oké, hogy hormon, de nem olyan durva gyógyszer az, ha nem rendszeresen kell használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!