Milyen problémákat okoz a méhszájseb a mindennapokban?
Az orvosom megállapította,hogy méhszájsebem van.De mivel babát szeretnénk, igy azt javasolta,hogy a fagyasztást hagyjuk a szülés után.A babára nem veszélyes.
Akinek volt, van ilyen "sebe" milyen tünetei voltak?
Köszönöm a gyors választ, ha megkérdezhetem az első válaszolótól, neked milyen jellegű fájdalmaid voltak?Valószinű, hogy ettől fáj a hüvelyem, okozhat hüvely gyulladást?
Másra nem tudok gondolni, mert most voltam kivizsgáláson és minden leletem pozitiv lett.
Nekem egy bakteriális fertőzésem volt, ami folyással, és nagyon enyhe hüvelyi fájdalommal járt. Rögtön elmentem orvoshoz, aki közölte, hogy pihenjek otthon egy hetet, de igazából semmi gond.Aztán 1 hét után már nagyon fájt az egész alhasam, a derakam, alig tudtam ülni, visszamentem, és közölte, hogy semmi bajom. Pár nap múlva vérezni kezdtem (nem együttlét után)elég erősen, és már aznap fogadni tudott egy magándoki, aki rögtön elkezdte a kezelést.
1.
Még annyi, hogy mi is babát szeretnénk, és rögtön rákérdeztem az orvosomra, hogy a méhszájseb okozhat-e gondot, és azt mondta emiatt nem kell aggódni.
1.
Ok, köszönöm, tehát ennek köszönhetem a hüvelyi gondjaimat.Én Gynoflor-t vettem ezt használtam, és nekem is elmult a fájdalom.Most van múlóban a mensesem és ismét érzem,ugy néz ki meg kell ismételnem a kúrát.
Remélem minél előbb sikerül teherbe esnem, és utána lefagyasztják.
Szép napot mindenkinek!
Állítólag a baba nincs veszélyben méhszájseb esetén.
Biztos a te babád is biztonságban van.
Boldog babavárást, és minden jót kivánok!
Köszönöm!
Még annyi, hogy az én méhszájsebre utaló tüneteim: együttlét után vérzés, közben fájdalom. Ez a babagyártást megelőző hónapokban nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!