Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy a pasim,...

Normális, hogy a pasim, akivel 5 éve vagyok együtt és 32 éves, nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? Ez (általában) központi kérdés 1 nő életében...
2009. okt. 22. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13.30-as vagyok. természetesen igazad van, de azért nem vagy még annyira öreg sem, hogy egy világ omoljon össze benned 1-1 megjegyzésére. Ha belegondolok, az én párom azonnal hisztisnek titulált volna, ha eléállok a bőrőnddel, hogy most vagy gyereket csinálunk, vagy veszem a kalapom! Azért látszik egy emberen, hogy mit akar az élettől, főleg ha már ennyi ideje együtt vagytok. Neked kell őt ismerned, mi a távolból nem tehetünk semmit.
2009. okt. 22. 14:01
 12/18 A kérdező kommentje:

13.30as. Te egyszerűen a párod eléálltál és számonkérted rajta a kitűzött időpontot.

De én nem tudom elképzelni h időponthoz kössek egy ilyen kérdést. Azt hiszem h vagy akarja ezt az ember vagy nem most eröltessem időpontra? ezt hozzám méltatlannak érzem :( -de ez csak az én véleményem magamra vonatkozóan..tiszteletben tartom a te módszeredet.

Hát hogy egy világ omlik össze bennem, meg hisztis lennék.. 4 éve várok rá.

És igen. 1 babát nem tarthattam meg. 1et elvesztettem. És nem vagyok öreg valóban.

De nem tudom mit kezdjek ezzel az emberrel-talán szeretem még, talán várok még rá- és a véleményetek érdekel. Nem azt várom hogy megold helyettem 13.30as.

2009. okt. 22. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem először is magadban kéne számot vetned hogy egyáltalán mit érzel a párod iránt szereted-e vagy csak meg szokás már a kapcsolatotok. Ha már tudod akkor oszd meg vele. Ha szereted még és vele akarod le élni az életed adj neki időt de ultimátummal nem arra gondolok "2 év mulva gyereket akarok addig szorakozd ki magad és nőj fel a feladathoz" hanem hogy te adsz neki időt ő meg végig gondolja a dolgokat gyerek témában számitásba veszi a te érzéseidet értékrendedet mert a bio órád ketyeg. Ja és ne hagyd hogy lerázzon azzal te tanulsz és nem olyan az anyagi háteretek ez mind mellé beszélés "magyarázom a bizonyitványom" típusú.

De ha a második verzióra jutsz hogy az éréseid elmúltak akkor ne teketoriázz LÉPJ. Hogy legyen esélyed arra hogy megtaláld azt akinek szülhetsz.

És hogy én mit tennék a helyedben?! Gondolkodás nélkül lépnék akár mennyire is szeretem, ha a párom nem akarna magától gyereket mehetne a F....ba (már bocs a kifejezésért) Nem értem a párodban 32 éves azt a gyereket fel kell nevelni is. Sok sikert

2009. okt. 22. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:

13:12-es vagyok, nagyon szépen köszönöm a jókívánságot, remélem össze is fog jönni a babó, mert ugye ember tervez...

Kitartást kívánok és szerintem hallgass a szívedre. :)

2009. okt. 22. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia utolsó előtti vagyok. Mi a helyzet veletek miben egyeztetek ki?
2010. jan. 9. 01:03
 16/18 A kérdező kommentje:

szia utolsó elötti, :-) először is köszönöm az érdeklődést....

Velünk, a helyzet a nagy semmi. :D

Beláttam h habosra tényleg nem megy a dolog- mmint a gyerekvállalás, elfogadtam h mi most tenyleg nem tehetjuk meg... Azt hiszem közben legbelül gyülölöm ezt az egész lehetetlen helyzetet amiből nem tudunk előre lépni es egyaltalan nem tudok gyerekekkel foglalkozni. pl most szuletett a nővérének kisfia.. egyenlőre nem neztem meg, de nem sokaig halogathatom..ez borzaszto.azt hiszem rettentően féltékeny vagyok:/ azt hiszem ezt nem fogja fel. Hát... egyenlőre jó, várok... valamire.... a diplomára, vagy egy lehetőségre... de az is lehet h valaki másra... -bár jól meg vagyunk..

2010. jan. 9. 10:04
 17/18 A kérdező kommentje:

bár, elmondasa szerint ő is szeretne majd babót. de semmit sem tudok... most epp "valsag tulélő táborban" vagyok :D

és azt erzem h nekem soha soha soha nem fog ez a téma osszejonni. Nem jo. Nem erzem magam nonek, mert meg mindig mindne heten 7literes hatizsakkal jarok iskolaba... es a ruhazatomon is ez tukrozodik, mintha meg mindig kisiskolas lennek. Itthon lakom "a szuleim kislanya " vagyok. MEg a nagymamame... A párom szemeben sem latom h no lennek. Szóba se johet semmilyen koltozes vagy eljegyzes vagy egyebek -mert meg egyetemre jarok vagy "ha alberletbe megyunk onnan soha nem fogunk tudni kijonni" -a parom novere szerint..

Jó ideje nem erzem h no vagyok. Hanem egy kétlábon járó szempár csupan-beepitett digitalis hangfelismerovel, ami a kerdesekre valaszol :D..sokszor celtelanul funkcio nelkul. Semmihez nincs kedvem sokszor .

2010. jan. 9. 10:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Húúú!!!! Most amit leírtál abból nekem nem az tükrőződik le hogy csak a baba téma a gond ahogy én látom neked nagyon súlyos önértékelési problémád van és ahogy érzem ezt senkivel nem tudod meg beszélni ami nem igazán jó. Ha gondolod priváton küld el az msn címed és beszélegethetünk . De csak ha úgy érzed.

2010. jan. 10. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!