Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van arra, hogy...

Mennyi esély van arra, hogy valaki úgy terhes, hogy megjön neki? de mellette terhességi jelek vannak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 10:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,a nem várt az csak 6.körül lenne.nagyon szeretnék babát:-)és amugy közben lehet a petefészek körül kicsit szúró fájdalom,kicsit hasonlít rá,mint mikor meg akarna jönni.még1szer nagyon köszönöm
2009. okt. 26. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia anyósom 6 hónapig menstruált,rendesen,időben nem volt vékony alkat,ezért nem gondolta h. terhes.Utána a menzi abba maradt,és innestől kezdve felpörögtek az események.Bár nekem most nagyon fura érzésem van.Megmagyarázhatatlan.A menzim Pénteken megjött 1 nap késéssel,rendesen véreztem 3 napig,tegnap estig.Már 2 óra vam de még 1 csepp sem volt még ma.(rendes 5-6 napig szoktam menzizni)(Betétet használok.)Tegnapelőtt csúnyán hánytam,(nem vagyok beteg).Nagyon szédülök ha állok,És rettentő álmos vagyok.Én produkáltam már áll terhességet.De ez olyan megmagyatázhatatlan.Ezt most nem én csinálom.És 1-2 hét alatt sokat híztam.Rengeteg édeséget eszek,az előbb nem voltam éhes viszont megkívántam a kakaót,és be is vágtam 1 nagy bögrével.Holnap reggel tesztelek,bár megfogadtam,ha megjön nem fogok tesztelni,és lehet most is csak pénzkidobás,de megnyukszom.
2009. okt. 26. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
megnyugszol? akkor nem szeretnéd?
2009. okt. 26. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:

sziasztok. valakinél baba esetleg?

nekem is vannak terhességi tüneteim, hányinger, derékfájás, mindjárt megjön érzés, de én már mindenre gondoltam.ja és októberben 4 nap késéssel jött meg. első nap csak barnáztam, 2-3. nap megvolt, 4.5. nap megint barnáztam, elég lett volna egy napra egy tampon is.

csináltam egy tesztet, az negatív lett.

nem vagyunk még babatervezőben, de megszakítással "védekezünk", minden előfordulhat.

nem beszélem be magamnak a tüneteket, de valami nem oké, úgyhogy megyek vérvételre, és nődokihoz, kb. két hét múlva, mert november 4.-én kell megjönnie utána akarok járni a dolgoknak.

valakinek esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalat??????????????

örülnék ha tudnátok segíteni.

mindenkinek drukkolok, aki babát szeretne.

kérlek írjatok, hogy mi van veletek,

2009. okt. 26. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:

még annyit, hogy én írtam az első választ.

bb.

2009. okt. 26. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:
14.41-es!De igen nagyon szeretnék babát!Csak azért írtam h. megnyugszom,mert így nagyon bizonytalan vagyok,és ha nem vagyok babás,legalább nem gondolok arra állandóan,h. miért volt csak meg 2 és fél napig,miért hánytam stb.Tisztán,gondolatoktól mentesen tudnám kezdeni az új hónapot,nem pedig kétségek közt.Na az a lényeg,hogy nem vettem tegnap tesztet,faluban lakunk,és itt nem szerettünk volna venni.Az előtted lévő voltam.
2009. okt. 27. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

remélem a "lehurrogó" olvassa most ezt! a hormonos(receptre kapható,kivizsgálós)fogamzásgátló mellett 1% van a teherbe esésre,ami szerintem kisebb mint a lottóra az esély. lehet hogy két éve gyönyörűeket hallucinálok,de nagyon is valóságosnak tűnik az ágyában fekvő fogamzásgátló mellett fogant majdnem két éves gyermekem.

lehet hogy milliomos vagyok....most megyek megnézem....:D

EMBEREK!!!Mielött ítéletet hírdet vki,gondolja végig,h kit hogyan hurrog le,az h valaki úgy tudja h nem lehet menstruálni a terhesség alatt nem azt jelenti,hogy az nincs úgy! teherbe lehet esni menstruáció alatt? kicsi az esélye,de ismerek olyat aki MENSTRUÁCIÓ ALATT esett teherbe=soron kívüli peteérés!

2009. okt. 27. 23:05
 18/19 anonim ***** válasza:
14.5-ös vagyok,és csináltam 1 tesztet,és negatív.
2009. okt. 29. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia össze jött már a baba?
2010. jan. 9. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!