Mennyi esély van arra, hogy valaki úgy terhes, hogy megjön neki? de mellette terhességi jelek vannak?
sziasztok. valakinél baba esetleg?
nekem is vannak terhességi tüneteim, hányinger, derékfájás, mindjárt megjön érzés, de én már mindenre gondoltam.ja és októberben 4 nap késéssel jött meg. első nap csak barnáztam, 2-3. nap megvolt, 4.5. nap megint barnáztam, elég lett volna egy napra egy tampon is.
csináltam egy tesztet, az negatív lett.
nem vagyunk még babatervezőben, de megszakítással "védekezünk", minden előfordulhat.
nem beszélem be magamnak a tüneteket, de valami nem oké, úgyhogy megyek vérvételre, és nődokihoz, kb. két hét múlva, mert november 4.-én kell megjönnie utána akarok járni a dolgoknak.
valakinek esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalat??????????????
örülnék ha tudnátok segíteni.
mindenkinek drukkolok, aki babát szeretne.
kérlek írjatok, hogy mi van veletek,
még annyit, hogy én írtam az első választ.
bb.
remélem a "lehurrogó" olvassa most ezt! a hormonos(receptre kapható,kivizsgálós)fogamzásgátló mellett 1% van a teherbe esésre,ami szerintem kisebb mint a lottóra az esély. lehet hogy két éve gyönyörűeket hallucinálok,de nagyon is valóságosnak tűnik az ágyában fekvő fogamzásgátló mellett fogant majdnem két éves gyermekem.
lehet hogy milliomos vagyok....most megyek megnézem....:D
EMBEREK!!!Mielött ítéletet hírdet vki,gondolja végig,h kit hogyan hurrog le,az h valaki úgy tudja h nem lehet menstruálni a terhesség alatt nem azt jelenti,hogy az nincs úgy! teherbe lehet esni menstruáció alatt? kicsi az esélye,de ismerek olyat aki MENSTRUÁCIÓ ALATT esett teherbe=soron kívüli peteérés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!