Mennyi esély van arra, hogy valaki úgy terhes, hogy megjön neki? de mellette terhességi jelek vannak?
úgy gondolod, hogy terhes vagy?
tesztet csináltál már?
Sajnálom,hogy "lehurrogtak".de szerintem ez az oldal azért van,hogy tanácsokat,jó ötleteket kapjunk.
Tesztet még nem csináltam.köszönöm a válaszokat.
Igazad van ez az oldal azért van hogy ha tudunk akkor segítsünk egymásnak én sem értem néha azokat a válaszolokat akik lehurrogják a kérdezőt, Ha nem tetszik a kérdés ne válaszoljon rá, de minden esetre ne tiporja meg...
Amúgy attól hogy megjött lehetsz terhes de ezek lehetnek áltünetek ha nagyon szeretnél már babát a szervezet produkálja a tüneteket nekem is volt már ilyen álterhességem. De remélem nálad nem erről van és valoban babás vagy. Szoritok Neked. Azért majd írj ha teszteltél.
Nekem is van egy rokonom aki 4 hónapig rendesen menstruált, nem volt semmilyen terhességi tünete, majd amikor kimaradt neki elment orvoshoz és közölték vele, hogy 16 hetes terhes. Nem hitt a fülének, majdnem leesett a székről :)
A baba azóta már 8 hónapos, gyönyörű és egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!