Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van már rá esély h kimutassa...

Van már rá esély h kimutassa a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
11 napja voltam együtt a barátommal
2010. máj. 20. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Az esély minimális, hogy kimutassa.

A megtermékenyülés szélső helyzetben még 5 nappal az együttlét után is megtörténhet. A beágyazódásig tartó idő 7-12 nap, és utána néhány nappal termel az szervezet annyi HCG hormont, ami már kimutatható.

Egyik gyermekemmel aktus utáni 8. napon pozitívat teszteltem.

Egy hét múlva már valószínűleg biztos lesz az eredményed. (Ha korábban tesztelsz negatívat, az lehet, hogy téves lesz, viszont "álpozitív" gyakorlatilag nincs! Ha pozitívat tesztelnél, akkor babás vagy...)

2010. máj. 20. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minimális az esély, mert ha aznap megtermékenyült a petesejt, még 7-10 nap a beágyazódás, és az érzékenyebb tesztek a beágyazódás után 3 nappal tudják először kimutatni a terhességet. Elméletileg hozzáteszem! Szerintem várj még egy hetet, és tesztelhetsz. A nemvárt napján már általában kimutathatja a teszt, mikorra várod?
2010. máj. 20. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Az 500 ft-os tesztek nem számítanak érzékenynek,mégis kimutatják a beágyazódás utáni 3-4 nappal,ha terhes vagy. Az érzékeny tesztek is csak halványan mutatják ki,a beágyazódás utáni 3-4 nappal. Ez mind a 2 fajta teszt tájékoztatóján szerepel.

Vannak kalkulátorok,amik a ciklushossz alapján megmutatják Neked,hogy mikor lehetett a fogantatás időpontja.

Ehhez ha hozzá adsz 12 napot,akkor halványan pl a Gabriel teszt (800 pár ft a gyógyszertárban) ki fogja mutatni,ha megtermékenyült a petesejted. Ez a teszt a várt mensi napján is kimutatja,(halványan) ha terhes vagy.

2010. máj. 20. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja,és a sperma max. 3 napig életképes!
2010. máj. 20. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!