Esett valaki úgy teherbe, hogy párjának alacsony volt a spermaszáma?
Bocsi a hülye kérdésért,de lehet hogy nálunk ez a gond:(
Hamarosan megyünk spermavizsgálatra,addig is,gondoltam felteszem ezt a kérdést,hogy talán mégis valaki...
Köszi,hogy válaszoltál!
Esetleg azt megkérdezhetem,hogy a bnőd párja szedett-e valamilyen vitamint,vagy egyéb gyógyszert mikor kiderült az alcsony spermaszám?
Neharagudj,csak azért kérdezem,mert mi is nagyon régóta szeretnénk már babát,és ha tudsz,kérlek szépen segíts nekem.Tudsz valamilyen vitamint ajánlani?
Köszi szépen!
Első vagyok, csak azt tudom, hogy sokáig jártak vizsgálatokra, kezelésre, mire kiderült, hogy ez az ok. Addigra a barátnőmet telenyomták hormonokkal, de hogy a férje mit szedett, sajnos nem tudom, az E-vitamin rémlik.
Végül már semmi kezelést nem kaptak, akkor sikerült spontán.
Köszönöm szépen.Sokat segítettél.Én is hallottam az E vitaminról.Szeintem kipróbáljuk.Lehet nem ez az ok amiért nem lehet gyerekünk még,talán nagyon rá görcsöltem:(
De ebben a hónapban másképp lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!