Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki úgy teherbe,...

Esett valaki úgy teherbe, hogy párjának alacsony volt a spermaszáma?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért,de lehet hogy nálunk ez a gond:(

Hamarosan megyünk spermavizsgálatra,addig is,gondoltam felteszem ezt a kérdést,hogy talán mégis valaki...

2009. okt. 21. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm 7 év próbálkozás után spontán.
2009. okt. 21. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy válaszoltál!

Esetleg azt megkérdezhetem,hogy a bnőd párja szedett-e valamilyen vitamint,vagy egyéb gyógyszert mikor kiderült az alcsony spermaszám?

Neharagudj,csak azért kérdezem,mert mi is nagyon régóta szeretnénk már babát,és ha tudsz,kérlek szépen segíts nekem.Tudsz valamilyen vitamint ajánlani?

Köszi szépen!

2009. okt. 21. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
én ezt tök nem értem h alacsony spermaszámmal miért ennyire nehéz teherbe esnii?hisz a megtermékenyüléshez egyetlen spermium kel....
2009. okt. 21. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
vannak ffi. vitaminok!pl.:FER14, Maca Vibe ezekröl halottam hogy nagyon jók illetve van még egy olyan hogy:pree seed ez egy intim síkosító ami seíti a spermáknak hogy tovább éljenek illetve hogy gyorsabban a célba érjenek.ezt lehet interneten is venni ott 8500,- De én tesco-ba vettem ugyan azt 2600,- de ez le is volt árazva mert nem fogyott és 999,- ért meg tudtam venni!:-)azt hiszem ma fogom ki próbálni!
2009. okt. 21. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, csak azt tudom, hogy sokáig jártak vizsgálatokra, kezelésre, mire kiderült, hogy ez az ok. Addigra a barátnőmet telenyomták hormonokkal, de hogy a férje mit szedett, sajnos nem tudom, az E-vitamin rémlik.

Végül már semmi kezelést nem kaptak, akkor sikerült spontán.

2009. okt. 22. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Megint én. Egyáltalán nem hülye a kérdésed, szerintem kifejezetten sokaknak fontos lehet.:)
2009. okt. 22. 15:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.Sokat segítettél.Én is hallottam az E vitaminról.Szeintem kipróbáljuk.Lehet nem ez az ok amiért nem lehet gyerekünk még,talán nagyon rá görcsöltem:(

De ebben a hónapban másképp lesz...

2009. okt. 22. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van!:)
2009. okt. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!