Felraknátok a hőgörbéteket?
Figyelt kérdés
Csak h egy kicsit tanulmányozzam,annyit irjatok oda légyszi,h sikeres volt v sikertelen a hónap.2013. júl. 19. 17:30
11/14 anonim válasza:
Hát igen, talán az még korai a beágyazódáshoz, bár sosem lehet tudni. LH tesztek szerint inkább 16-ról 17-re volt ovum.
Igazából onnan volt az első sejtésem, hogy baba lehet a dologban, a második barnás pöttynél már biztos voltam benne, mert soha nem volt ilyen barnázásom egy ciklusomban sem. A konkrté választ nem tudom, doki szerint nem kell foglalkozni vele.
12/14 anonim válasza:
4-es vagyok! Én csak a 7. héten mentem dokihoz, így talán akkor néztek! De hát akkor már szívhang is volt!
13/14 anonim válasza:
Nekem a 23. napon volt pecsételésem, ezért is csináltam utána jósteszteket, csak nem jelöltem a görbén. Az előzőknél is mindig volt ilyen tájban. Volt hogy a 25., vagy 26. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!