Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HCG szint kérdés, lányok....

HCG szint kérdés, lányok. Nektek mennyi volt a HCG-tek 4 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Ma elmentem önszorgalomból egy magánlaborba, elvileg holnap nem kéne megjönnie. Több teszt is halvány pozitív. A HCG eredményem 63 lU/l lett, a progeszteron 108,20 nmol/l.

Elsőre tök megörültem, hogy ez jó, aztán persze a neten mindenfélét olvas az ember...

2013. júl. 18. 15:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia, nagyon köszönöm a válaszod. Most egy picit én is megnyugodtam, mert rákerestem külföldi oldalakra, fórumokra, és ott rengeteg ilyen van. Gyakorlatilag majdnem teljesen mindegy, hogy mennyire alacsony a HCG (baromi tág a ref. érték), a lényeg az, hogy növekedik-e.

Rengeteg lánynak volt ilyen alacsony, vagy akár alacsonyabb a HCG-je, és szépen feljődő terhességek voltak többnyire.

Hétfőn megyek újra, és remélem megnyugodhatok.

Találtam egy jó kalkulátort is, és ott is a normál tartományban vagyok.

[link]

2013. júl. 20. 10:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Még nem voltam UH-n, tegnap kellett volna csak megjönnie, szóval még úgysem látna semmit.

Aug. 1-re jelentkeztem be, akkor leszek 6 hetes, ezt beszéltem meg a dokivel. A biztonság kedvéért írt fel utrot, bár szép magas volt a progi szintem, de ártani nem árthat.

Ja még azt is olvastam, hátha hasznos, hogy a progeszteron és a HCG oda-vissza erősítik egymást, tehát növelheti a HCG szintet a progi.

És ami szintén tök jó, hogy ha iszol sok vizet, az szintén pozitívan hat a HCG termelésre. Én hülye tegnap alig ittam, na de ezt ahogy elolvastam, már majdnem másfél liternél tartok ma.

És te most hol tartasz a terhességeben? Néztek azóta HCG-? Vagy mi a helyzet?

Még egyszer nagyon köszönöm a válaszod.

2013. júl. 20. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En csutortokon voltam uhn es hat hetesnek mondtak, 5.6 mm embrio szivhanggal :) jovo het szerdan megyek ujra. Utrot en is szedek 2x2t egy nap a bizto sag kedveert nekem is azt mondtak artani nem arthat foleg hogy volt mar egy missed abom a 11. Heten.

Mindenkepp irjal hogy mi tortent veled nagyon kivancsi vagyok!! :)

2013. júl. 20. 11:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm és mindenképpen beszámolok a fejleményekről:)
2013. júl. 20. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Tudom, hogy régi a kérdés, de kíváncsi lennék, hogy mi történt veled azóta? Mi lett a terhesség kimenetele?
2014. júl. 31. 15:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos elment 5 hetesen, de kövi hónapban sikerült :) szinte ugyanennyi volt a hcg, szóval a lényeg, hogy duplázódjon :) Most éppen itt dumál mellettem a két és fél hónaposom :)
2014. aug. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!