HCG szint kérdés, lányok. Nektek mennyi volt a HCG-tek 4 hetes terhesen?
Ma elmentem önszorgalomból egy magánlaborba, elvileg holnap nem kéne megjönnie. Több teszt is halvány pozitív. A HCG eredményem 63 lU/l lett, a progeszteron 108,20 nmol/l.
Elsőre tök megörültem, hogy ez jó, aztán persze a neten mindenfélét olvas az ember...
Szia kérdező!
Nekem nem várt után 3 nappal csak 147 volt a hcg szintem, a magánorvos akihez 3x is el kellett mennem ilyen olyan indokokkal azt mondta lehet méhen kívüli mert túl alacsony, m3g nem fejlődik a petezsák stb
Letettem róla ekkor mar 30 ezernél jártunk penzben és még mindig nem tudtam mivan.
Elmentem a MÁV kórházba ahol úgy mentrm be hogy sajnos ezt mondta az orvos és valószínű műtétre kell időpont.
Azt mondta: kishölgy itt nem lesz semmilyen műtét, ez egy élő terhesség, 5,6 mmes embrioval, szivhanggal.
:))))
Egyszóval ne add fel!
A magándoki szerint most lennek majdnem 8 hetes, a tegnapelőtti kórhazi ultrahang szerint éppen 6.
Csak annyi történt hogy kicsit kesőbb fogant.
Szurkolok neked :)))
Minden rendben lesz.
Azt kihagytam hogy túl korán mentem orvoshoz, és sajnos rosszat választottam.
Utolso mensi utan 50 nappal mar szepen vert a szivecskéje :)
Kb egy hete en is feltettwm ezt a kerdest vegso elkeseredesemben es csak meg rosszabb letz mert volt olyan is akinek nemvart napjan 4200 volt, ehhez kepest az en 147es ertekem...
Ket valaszolo irta le hogy mindenkinel mashogy alakul a hcg szint es nem torvenyszeru hogy mindenkinel igy alakul.
Ha nem hiszik, itt az en peldam :)
Raadasul bejelentkeztem a sote nogyogyaszatra ahol telefonban kb elmondta a doktorno hogy ki a fenet erdekel hogy mennyi a hcg masoknal, ha nem jott meg es van pozitiv tesztem az mar nagyon jo jel :)
Drukkolok neked. Megneztek mar ultrahangon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!