Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves PCOS-s sorstársaim! Mi...

Kedves PCOS-s sorstársaim! Mi a vélemény a metfogamma 850-ről? Nagyon nagy szükségem lenne tapasztalatokra!

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?Nagyon el vagyok keseredve?Ettől lesz majd peteérésem és talán rendesen fogok majd menstruálni?Mert most kéthavonta jön meg.És ha össze is jön a baba, akkor kell továbbszedni a tabit?Bocsi a sok kérdésért, de nagyon ideges vagyok és borzasztóan szomorú!Tök selejtnek érzem magam, hogy nekem nem jön össze semmi!!!!Én babát akarok!!Van remény?Kérlek írjatok!!!
2009. okt. 20. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én PCOS vagyok, igaz más metformin tartalmú gyógyszert szedek.

Előtte nem volt peteérésem. Február közepe óta szedem. Áprilisban kezdtem hőt márni, azóta minden ciklusban volt pé-m, a ciklusaim rövidültek, majdnem 40 naposról 30-32-re, jelenleg vagy 27 napos lesz (ennyire rövid nem volt) vagy baba van a dologban, remélem utóbbi:)

A magzat 12 hetes koráig mindenképp szedni kell a tabit, van aki végig szedi, én pl. úgy tervezem.

De a bogyó mellett diéta és mozgás is szükséges.

2009. okt. 20. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a választ!Én nagyon sok édességet eszek, rengeteget!!Csokifüggő vagyok!Arról is le kell majd mondanom?Mellette heti 5-6 edzésre járok, szóval nem vagyok elhízva.(169cm/58kg). Úgy érzem, hogy nem hiányzik a diéta, mert nem akarok fogyni egy dekát sem.Csak babát szeretnék!!
2009. okt. 20. 14:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Valakinek még tapasztalat?Mennyi napi adagot írt fel a dokitok?És mindenkinek végeztek inzulintesztet?Mert nekem csak felírta ezt a gyógyszert!
2009. okt. 20. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pcos vagyok és én már 8 hónapja szedek Merckformint, ettől lement 7 kiló, de baba még nem jött sajnos. Nekem a ciklusaim is rendszertelenek, de pé-m a hőm szerint eddig mindíg volt, ha jól értelmezem. Így most már csak arra várok, hogy mikor kopogtat a gólya. :) Kitartást és sok türelmet kívánok neked. Hidd el én is tudom milyen, mi már 1éve próbálkozunk.

2009. okt. 20. 16:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Van még valaki akinek van tapasztalata?
2009. okt. 20. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Még egy fontos kérdés:akkor most csokit sem nagyon szabad enni?Élek-halok a csokiért!!!
2009. okt. 20. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem szabad csokit enned, sőt szénhidrátot se nagyon. A pco "lényege" nem a hízás, hanem az inzulinrezisztencia. Eszel egy kis édességet és a normális 10-es érték helyett 150-re is megemelkedhet az inzulin szint, ami sejtanyagcsere zavarhoz vezet, ezáltal nem lesz peteérés, tüszőrepedés, kialakulnak a pco tünetei. Az jó ha mozogsz, de nem elég, kell a diéta is.

9+6 hetes pocakos

2009. okt. 21. 10:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nektek megnézték az inzulinotokat?
2009. okt. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!